Alanya’da modüler bankamatiklerin sayısı artıyor

Alanya’da modüler bankamatiklerin sayısı artıyor

Alanya’da modüler bankamatiklerin sayısı artıyor

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 5 yıldır gerçekleştirilen, günümüz kent mobilyalarından esinlenerek tasarlanan modüler bankamatiklerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri daha önce Mahmutlar, Tosmur, Okurcalar, Hacet, Avsallar ve Güllerpınarı mahallelerinde yaptıkları modüler bankamatiklere yenilerini ekliyor. Projesi çizilip yapımına başlanacak olan yeni modüler bankamatikler en kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılacak.
“Modern bir görünüme kavuşturduk”
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Önceden daha çok yer kaplaması nedeni ile görüntü kirliliğine neden olan bankamatikler modüler dizayn ile bir araya toplanarak kent estetiğine uygun bir görünüm kazandı. Proje ile bankamatiklere vatandaşlarımızın kolay ulaşımı sağlanmış ve rahat bir şekilde bankacılık işlemlerini yapmaları hedeflenmekte. Alanya genelinde bu tarz çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.


Güncel 12.08.2020 11:42:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da 46 yıldır terzilik yapan Sadettin Dönmez mesleğini "aşkla" yaşatıyor

2

Ağır yanıkların iz bırakmaması için kök hücre üzerine çalışma yapılıyor

3

Mersin'de dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 28 zanlı tutuklandı

4

"Elite Label" kategorisindeki Mersin Maratonu'nda 7. kez madalya heyecanı yaşanacak

5

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar alan 10 katlı iş merkezi kontrollü şekilde yıkıldı

6

Üniversitenin uygulama çiftliği öğrencilere sahada eğitim imkanı sunuyor

7

Adana'da karaciğer hastası kadavradan nakille hayata tutundu

8

Fiat Professional'dan "Büyük Aralık Kampanyası"

9

Kışın soğuk ve kuru hava cilt sorunlarını artırıyor

10

Yeniköy Motors, Morgan Supersport'u Türkiye'de satışa sundu