Alanya'da zabıta ekipleri ruhsatsız çalıştırıldığı belirtilen oteli 112. kez mühürledi

Alanya

Alanya'da zabıta ekipleri ruhsatsız çalıştırıldığı belirtilen oteli 112. kez mühürledi

ANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesinde ruhsatsız çalıştırıldığı belirtilen otelin 112. kez mühürlendiği bildirildi.

Alanya Belediyesinden yapılan açıklamada, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin daha önce defalarca mühürlenmesine rağmen yasalara aykırı şekilde işletilmeye devam edilen tesise yönelik denetimlerini sürdürdüğü kaydedildi.

Payallar Mahallesi'nde yıllardır ruhsatsız faaliyet gösteren bir turizm tesisinin 112. kez mühürlendiği bildirilen açıklamada, "Mühür fekki (mühür bozma) nedeniyle bir kez daha işlem yapıldı. Yasal süreci hiçe sayan işletmeye yönelik gerekli tutanaklar tutulurken, mühürleme işlemi ekipler tarafından yeniden uygulandı." ifadelerine yer verildi.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, halk sağlığını ve kamu düzenini hiçe sayan ruhsatsız işletmelere karşı mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı.



Yurt Dünya 24.06.2025 20:13:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Samsung Solve for Tomorrow Elçisi seçilen 10 takım açıklandı

2

Kahramanmaraş'ta zeytin üreticilerine budama ve gübreleme uyarısı

3

Osmaniye’de öğrencilerden Ramazan’a özel manevi söyleyişler

4

Osmaniye’de 32 okulun katıldığı masa tenisi turnuvası sona erdi

5

Osmaniye’de ilk kez düzenlenen genç kızlar kriket il seçmesi sona erdi

6

İDSO DenizBank Konserleri'nde Lina Gonzales Granados ve Gülsin Onay sahne alacak

7

MHR GYO'dan 2025'te 489 milyon lira kar

8

Sinangil Hatay'da sosyal sorumluluk projesi düzenliyor

9

Sergei Tchoban'ın "Zaman Katmanları Arasında" sergisi açıldı

10

Honor MWC 2026'da yapay zeka ekosistemi yol haritasını paylaştı