Alanyaspor, Aytemiz ile isim sponsorluğu anlaşmasını uzattı

Alanyaspor, Aytemiz ile isim sponsorluğu anlaşmasını uzattı

Alanyaspor, Aytemiz ile isim sponsorluğu anlaşmasını uzattı

ANTALYA (AA) - Süper Lig ekibi Alanyaspor, 2016'dan bu yana isim sponsoru olan Aytemiz akaryakit firmasiyla yeniden anlasti.

Kulüpten yapilan açiklamaya göre, Aytemiz Genel Müdürlük binasinda gerçeklestirilen imza törenine kulüp baskani Hasan Çavusoglu ve Aytemiz Genel Müdürü Erol Varlik katildi.

Varlik, her zaman sporu ve sporcuyu destekleyen bir anlayisla hareket ettiklerini belirterek, 4 yildir sponsor olduklari Alanyaspor'un mücadelelerde gösterdigi yükselen performansi ve yakaladigi istikrar ile Süper Lig'de kendine kalici bir yer edindigini vurguladi.

Takimin yakaladigi pozitif havayla bu sezonda da Türk futboluna heyecan ve renk katacagina inandiklari ifade eden Varlik, Alanyaspor ile 4 yillik beraberliklerinde güzel bir sinerji olusturduklarini kaydetti.

Bu yil da takima destek olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarini anlatan Varlik, "2020-2021 sezonundaki ilk yari maçlarinin seyircisiz oynanmasi kararina ragmen ligimiz oldukça heyecanli bir baslangiç yapti. Aytemiz olarak sartlar ne olursa olsun takimimizin yaninda olmaya kararlilikla devam edecegiz. Aytemiz Alanyaspor'umuza yeni sezonda da basarilar diliyorum." ifadelerini kullandi.

Çavusoglu ise Türkiye'nin güçlü ve büyüyen akaryakit firmasi olan Aytemiz ile is birliklerinin 5. yilina girdiklerini kaydetti.

Bu is birliginden aldiklari kuvvetle yeni sezonda da basarili islere imza atacaklarini belirten Çavusoglu, "Bu anlasmada emegi geçenlere ve firma yetkililerine ayrica tesekkür ederim. Her iki taraf için de hayirli olsun." temennisinde bulundu.



Bölgeden 16.09.2020 18:51:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta motosiklet sürücülerine reflektif yelek dağıtıldı

2

Çukurova'da çiçekler Anneler Günü için hazırlanıyor

3

Kahramanmaraş'ta dron destekli kaçak av denetimi yapıldı

4

İskenderun'da temizlik kampanyası düzenlendi

5

Adana'da geri dönüşüm malzemesi yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

6

Mersin'de yol kenarında terk edilmiş bebek bulundu

7

Erzin'de 1 milyon 670 bin makaron ele geçirildi

8

Adana'da iş yerine silahlı saldırı sırasında araçla yoldan geçen kadın öldü

9

Adana'da iş yerinden kıyafet çalarken yakalanan zanlı tutuklandı

10

Karataş Belediyesinden hizmet binası ve araçlarına saldırıldığı açıklaması