Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu: “N’Sakala konusunda özür dilediler”

Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu: “N’Sakala konusunda özür dilediler”

Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu: “N’Sakala konusunda özür dilediler”

Beşiktaş’a transferi konuşulan N’Sakala ile ilgili Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, açıklamalarda bulunarak, “Büyük takımlara herkes gitmek istiyor, girişimlerden dolayı önemli bir yönetici, yaptıklarının yanlış olduğunu söyledi. Özrünü de aldım, özür dilediler işin doğrusu” dedi.
Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) meclis toplantısına katıldı. Burada soruları yanıtlayan Çavuşoğlu, sezon sözleşmesi bitecek olan ve Beşiktaş’a transferi konuşan 30 yaşındaki Kongolu futbolcu N’Sakala ile ilgili açıklama yaptı.

“Özür dilediler işin doğrusu”
Çavuşoğlu, N’Sakala ile anlaşma aşamasına geldikleri belirterek, “Biz futbolcuyla anlaşma aşamasındayken, büyük takımlar kancayı taktı. Büyük takımlara herkes gitmek istiyor, girişimlerden dolayı önemli bir yönetici, yaptıklarının yanlış olduğunu söyledi. Özrünü de aldım, özür dilediler işin doğrusu. Bugün Bakasetas’a teklif olabilir, gözde futbolcu. Onunla ilgilenen takımlar da var. Futbolun içinde de ticaret var. İstediğimiz rakamlar olursa tabii ki her futbolcuyu satabiliriz. Bakasetas gibi 2-3 oyuncumuza teklif gelir diye düşünüyoruz. Kupa maçını bir atlatalım, kupa maçından önce transfer konuşmak doğru değil. Alırsın ama satış konusunda yani. Futbolcuların da kafası şu anda transferde değil sadece kupada. Kimse transfer konuşmuyor. Papiss Cisse’nin de sözleşmesi bitiyor ama kupayı alırsak bazı şeylerin değişeceğini düşünüyorum” diye konuştu.


Spor 21.07.2020 18:07:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

3

Hatay'da takla atan otomobildeki bebek öldü

4

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

5

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

6

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

7

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

8

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

9

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

10

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti