Alanyaspor'da hedef, giden oyuncuların yerine daha iyilerini almak

Alanyaspor

Alanyaspor'da hedef, giden oyuncuların yerine daha iyilerini almak

ANTALYA (AA) - Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'da kulüp baskani Hasan Çavusoglu, takimdan ayrilan oyuncularin yerini daha iyi isimlerle dolduracaklarini söyledi.

Çavusoglu, Cengiz Aydogan Spor Tesisleri'nde düzenlenen basin toplantisinda, Alanyaspor'un transfer politikasi ve Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) açikladigi harcama limitlerine iliskin görüslerini aktardi.

Ayrilacak ve yeni gelecek isimler olacagina dikkati çeken baskan Çavusoglu, transfer konusunu hocalariyla istisare edeceklerini dile getirdi.

Takimda kalmak isteyenleri tutmayi amaçladiklarini belirten Çavusoglu, "Tabii bizim de degerlendirmedigimiz oyuncular olabilir. Bunlar gayet normaldir. Serbest kalan bazi oyuncular da baska takimlara gitmek üzere. Daha önce futbolcularimizla da konustuk. 'Burada kalmak isteyenlere kapimiz açik.' dedik. Gitmek isteyenlerin zaten önünü kapayamayiz. Oyuncunun sözlesmesi bitmisse, bizde gelen agam, giden pasam olur." ifadelerini kullandi.


- "Herkesin içi rahat olsun"


Takimda ne zaman ihtiyaç olsa transfer yaptiklarini anlatan Çavusoglu, sunlari kaydetti:

"Bugüne kadar biz gerekli transferleri yaptik. Herkesin içi rahat olsun. Bundan sonra da en iyi sekilde yapmaya devam ederiz. Bunu dengeleyecegiz. Aldigimiz oyuncularda bugüne dek ne yaptik? Gelenler, giden oyuncunun hep bir üstündeydi. Bundan sonraki süreçte de hep böyle olacak. Bulundugumuz noktadan ve ligi ilk 5'te bitirmemizden de belli. Yani bugüne dek giden oyuncularin yerine hep daha iyileri geldi. Bundan sonra da insallah böyle yapmaya gayret edecegiz."


- "Herkes kendi görüsünü açiklayacak"


Çavusoglu, harcama limitlerinin belirlenmesine Alanyaspor Kulübü olarak karsi olmadiklarini, karsi olan kulüplere ise saygi duyduklarini söyledi.

"Her kulüp kendi kararlarini verir" diyen Çavusoglu, "Takimlar kendi limitlerini kendi ayarlayabiliyor. Az gelir, çok gelir, onlar diger kulüplerin bilecegi bir sey. Bizim kendimize göre sikintimiz olmayacagini düsünüyorum. Tabii herkes kendine göre konusacak, hakkini savunacak. Bunlar olagan seyler. Biz onlara müdahil olmayiz. Herkes kendi görüsünü açiklayacak, kendi kulübüne göre, kendi hesabina göre açiklamalarini yapacak. Buna dahil olan da olacak, olmayan da olacak. Bunlar normal seyler." seklinde görüs belirtti.




Bölgeden 7.08.2020 13:21:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da otomobilin durağa çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

2

Hatay'da ayağına demir korkuluk saplanan kişi yaralandı

3

Hataylı depremzedeler, köy tipi konutlarında ilk bayramlarına giriyor

4

Adana'daki saman balyası yangını söndürüldü

5

Hatay'da ramazan ayının son teravih namazı kılındı

6

Belen'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılı kutlandı

7

Dörtyol'da çocuklar ramazanın maneviyatını camideki etkinliklerle öğreniyor

8

Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

9

Hatay'da restore edilen vakıf eser sayısı 59'a yükseldi

10

Adana'da bir evde silah ve uyuşturucu ele geçirildi