Alanyaspor'un trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcusu Josef Sural anıldı

Alanyaspor

Alanyaspor'un trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcusu Josef Sural anıldı

ANTALYA (AA) - Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor'un trafik kazasinda hayatini kaybeden futbolcusu Josef Sural, ölümünün birinci yil dönümünde kulüp yönetimi ve arkadaslari tarafindan anildi.

Çek oyuncunun hayatini kaybettigi, 6 futbolcunun da yaralandigi kaza yerinde toplanan kulüp yönetimi ve Sural'in arkadaslari, alana çelenk, çiçek ve yaktiklari mumlari birakti.

Dinek mevkisindeki anma töreninde basin mensuplarina konusan Alanyaspor Kulübü Baskan Yardimcisi Nazmi Yüksel, elim bir kaza sonucu geçen yil aralarindan ayrilan Sural'i özlemle andiklarini, asla unutmayacaklarini söyledi.

Sural'in arkadasi Hüseyin Karadag ise Çekçe ve Türkçe yaptigi konusmada, Sural adina bir anma töreni düzenlemek istedikleri için toplandiklarini belirtti. Bunu her yil yapmak istediklerini anlatan Karadag, "Yalniz koronavirüs nedeniyle taraftarlarimiz gelemedi ama önümüzdeki yil daha farkli olacagini düsünüyorum." ifadesini kullandi.

Anma törenine, dis iliskilerden sorumlu baskan yardimcisi Enver Vural ile genel koordinatör Mevlüthan Çavusoglu da katildi.

Süper Lig'de geride kalan sezon 28 Nisan'da Kayseri'de oynanan ve 1-1 biten Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor maçinin ardindan kiraladiklari özel bir minibüsle Alanya'ya dönmek üzere yola çikan Alanyasporlu bazi futbolcularin bulundugu minibüs, ilçe girisindeki Dinek mevkisinde su kanalina devrilmisti. Kazada, Alanyaspor'un Çek futbolcusu Josef Sural hayatini kaybetmis, 6 oyuncu da yaralanmisti.



Bölgeden 29.04.2020 12:14:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da geri dönüşüm malzemesi yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

2

Mersin'de yol kenarında terk edilmiş bebek bulundu

3

Erzin'de 1 milyon 670 bin makaron ele geçirildi

4

Adana'da iş yerine silahlı saldırı sırasında araçla yoldan geçen kadın öldü

5

Adana'da iş yerinden kıyafet çalarken yakalanan zanlı tutuklandı

6

Karataş Belediyesinden hizmet binası ve araçlarına saldırıldığı açıklaması

7

Hatay'da depremde hayatını kaybeden 5 öğrencinin anısına 200 fidan dikildi

8

Belen'de eğitim toplantısı yapıldı

9

Mersin'de bungalov ev kiralama ilanlarıyla dolandırıcılık yapan 3 şüpheli yakalandı

10

Hatay'da lise öğrencilerine Kariyer Günleri etkinliği