Albakara Garaj'ın yeni dönem start-up'ları belli oldu

Albakara Garaj

Albakara Garaj'ın yeni dönem start-up'ları belli oldu

ISTANBUL (AA) - Katilim bankaciligi alaninda dünyanin ilk start-up hizlandirma merkezi olan Albaraka Garaj'in 4'üncü dönem girisimleri belli oldu.

Albaraka Türk'ten yapilan yazili açiklamaya göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisine ragmen hiz kesmeyen Albaraka Garaj, bu zamana kadarki en yüksek sayiya ulasarak 20 start-up'a ev sahipligi yapacak.

Albaraka Türk'ün yenilikçi projelere sahip girisimcileri desteklemek üzere kurdugu ve katilim bankaciligi alaninda dünyanin ilk start-up hizlandirma merkezi olan Albaraka Garaj'in dördüncü dönem girisimcileri belli oldu. Ön hizlandirmayi basariyla tamamlayan 34 start-up arasindan seçilen 20 girisim, 9 ay boyunca Albaraka Garaj hizlandirma programindan yararlanacak.

Albaraka Türk ve istiraklerinin üst düzey yöneticilerinden olusan 30 kisilik jürinin katilimiyla online olarak gerçeklesen "Demoday" sonucunda 20 girisimin hizlandirma programina devam etmesine karar verildi. Böylece 4'üncü dönem, Albaraka Garaj’in bugüne kadar en yüksek sayida girisimciye ev sahipligi yaptigi dönem oldu.

Albaraka Garaj'in 4'üncü dönem start-up'lari, Advopass, BankingO, Blindlook, Car4Future, Ebabil, Efilli Riza, Flamingio, Fon Radar, Freightest, Future DNA, HiFace, Hiwell, Kutu.ai, KVIS, RTEX, SeaTech, SFM Yazilim, Stajyeristiyorum, Syntonym, Vaysis oldu.


- "Her yil daha çok girisimciyi destekleme sözümüzü tutuyoruz"


Açiklamada görüslerine yer verilen Albaraka Türk Genel Müdürü Meliksah Utku, bankanin yeni nesil girisimcileri Albaraka Garaj ile desteklemeye devam ettigini belirterek, sunlari kaydetti:

"Pandemiye ragmen hiz kesmeden girisimcileri desteklemeye ve ekosistemimizi genisletmeye devam ediyoruz. Her sene daha çok girisimciyi destekleme sözümüzü tutarak, daha yeni ve çözüm odakli bir program ile ilerliyoruz. 4'üncü dönemde de 20 girisime ev sahipligi yaparak bu zamana kadar en çok girisimi agirladigimiz bir döneme baslayacagiz. Bu yil çok farkli alanlardan birçok girisime Albaraka Garaj'da yer verdik. Inaniyorum ki seçilen bu girisimler, Garaj'in tüm imkanlarindan yararlanarak hem start-up'larini gelistirecek hem de ekosistemimize ciddi katkilar saglayacak. Biz de Albaraka olarak girisimcilik ekosistemini gelistirmek için daima en iyisini yapmaya devam edecegiz."



Yurt Dünya 7.10.2020 11:29:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki saman yüklü tır yandı

2

GÜNCELLEME - Adana'da eşini öldüren, bacanağı ve yoldan geçen 2 kişiyi yaralayan zanlı tutuklandı

3

Hatay'da nakliye tırından düşen kamyonette hasar oluştu

4

Hatay'da üst geçit çalışmasında toprak altında kalan işçi yaralandı

5

Depremzede Efe LGS sınavından tam puan aldı

6

Hatay'da Gazze'ye destek için oturma eylemi düzenlendi

7

GÜNCELLEME - Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı

8

Isparta'da kamyonla hafif ticari aracın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı

9

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde orman yangını çıktı

10

Alanya'da akaryakıt istasyonundaki otomobilde çıkan yangın söndürüldü