Alevlerden kaçamadı, feci şekilde can verdi

Alevlerden kaçamadı, feci şekilde can verdi

Alevlerden kaçamadı, feci şekilde can verdi

Isparta’da bir evde çıkan yangında yatalak bir hasta yanarak feci şekilde can verdi, dumandan etkilenen eşi ve komşusu hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, dün gece 03.55 sıralarında Hızırbey Mahallesi bulunan beş katlı binanın birinci katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbarla birlikte bölgeye polis itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında yatalak hasta Süleyman Katırcı (50) olay yerince feci şekilde can verdi. Yangından dolayı dumandan etkilenen eşi ve komşusu sağlık ekipleri tarafından Isparta Şehir Hastanesine kaldırıldı.

"Ayaklarından rahatsızlığı vardı ve yürüyemiyordu"
Hayatını kaybeden Katırcı’nın yatalak olduğunu belirten komşu esnaf Sedat Gül, “İtfaiye ekipleri gelip yangını binalara sıçramadan söndürmüşler. Vefat eden kişi bizim müşterimizdi. Ayaklarından rahatsızlığı vardı ve yürüyemiyordu. Yürüyemediği için kaçamamış, eşi de onu kurtaramamış. Eşinin kolu falan yanmış. Daha sonra biz vefat ettiği haberini aldık” dedi.
Süleyman Katırcı’nın cenazesi otopsi için Isparta Şehir Hastanesine kaldırıldı. Yangının çıkış nedeni ekipler tarafından araştırılıyor.


Yurt Dünya 10.12.2022 21:01:29 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Akseki ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi

2

Katar'da düşen helikopterde şehit olan binbaşı Taştekin'in Isparta'daki ailesine şehadet haberi verildi

3

Isparta'da aile içi kavgada hayatını kaybeden polis memuru toprağa verildi

4

Akseki protokolü bayramda görev başındaki kamu personelini ziyaret etti

5

"Yerli Robinson", yağışlarla su seviyesi yükselen göl kıyısında oluşturduğu yaşam alanına yeniden döndü

6

Hatay Valisi Mustafa Masatlı'dan huzurevi sakinlerine ziyaret

7

Anamur Kaymakamı Kemal Duru'dan Bozyazı ilçesine ziyaret

8

AK Parti Akseki ilçe teşkilatı bayramlaşma programında buluştu

9

Feke ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

10

Isparta'da Yeşilay'dan aldığı destekle sanal kumar bağımlılığından kurtuldu