ALG Spor, Karagümrük’ü 2-1 mağlup etti

ALG Spor, Karagümrük’ü 2-1 mağlup etti

ALG Spor, Karagümrük’ü 2-1 mağlup etti

Gaziantep ALG Spor, TFF Kadınlar Süper Lig’in 3. haftasında konuk ettiği Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup etti.
Gaziantep ALG Spor, TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi 3. haftasında Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Batur Sahası’nda oynanan maçta Gaziantep ALG Spor, 39. dakikada Mariem’in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Konuk ekip bu gole cevap vererek beraberliği sağladı.

Sarı-grili takım, 85. dakikada Ece Tekmenin attığı gol ile güçlü rakibini 2-1 mağlup etti. Geçen sezon finalde mağlup ettiği rakibini ligin 3. haftasında da yenen Gaziantep ALG Spor, zirve yolunda önemli avantaj sağladı.

Maç sonu sevinç yaşandı
B grubundaki en ciddi rakiplerinden Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup eden Gaziantep ALG Spor’da maç sonu büyük sevinç yaşandı. Kulüp Başkanı Ali Gözcü, teknik ekip ve oyuncuları tebrik ederek çok önemli galibiyet aldıklarını ve bu çıkışı sürdüreceklerinin sözünü verdi.


Spor 29.10.2022 18:52:58 0

İlginizi Çekebilir

1

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

2

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

3

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

4

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

5

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

6

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

7

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

8

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

9

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

10

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu: