Alibeyoğlu kendi firmasından depremzedeler 1 tır yardımda bulundu

Alibeyoğlu kendi firmasından depremzedeler 1 tır yardımda bulundu

Alibeyoğlu kendi firmasından depremzedeler 1 tır yardımda bulundu

KATSO Başkan Ertuğrul Alibeyoğlu, depremzedeler için kendi firması üzerinden 1 tır gıda yardımında bulundu.
Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili vuran, ne yazık ki yüzlerce insanın da hayatını kaybettiği depremle ilgili Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu 1 tır gıda yardımı yaparak vatandaşlardan da acil yardım talebinde bulundu.
Ertuğrul Alibeyoğlu “Durum sandığımızdan da vahim. Depremin etki alanı çok geniş ve acil yardım ulaştırılması gereken iller ve bölgeler bulunmakta. Yurttaşlarımızı vatandaşlarımızı göz ardı edemeyiz” dedi.
Alibeyoğlu, “Ben herkesin duyarlı davranarak yardımda bulunmasını rica ediyorum. Deprem bölgelerinden gelen haberler birçok yere yardım ulaşmadığı ve acil su, gıda, ısıtıcı, battaniye gibi temel ihtiyaç malzemelerine ulaşımın çok zor olduğu yönünde. Vatandaşlarımızı acil yardıma bekliyoruz. AFAD koordinasyonunda gereken neyse yapılmaktadır” şeklinde konuştu.


Güncel 7.02.2023 15:09:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor