Alkolün etkisiyle yaktığı ev küle döndü

Alkolün etkisiyle yaktığı ev küle döndü

Alkolün etkisiyle yaktığı ev küle döndü

Başkentte psikolojik sorunları olan şahıs alkolün etkisiyle evini yaktı. Kiracı olarak kaldıkları ev ise oturulamaz hale geldi.

Mamak ilçesi Yeşilbayır Mahallesi’inde bulunan Yonca Şehir Sitesi’nde 6 katlı bir binanın 1’inci katında yangın çıktı. İddialara göre, alkol bağımlısı olan ve psikolojik sorunları olan Baki S. ailesine sürekli şiddet uygulayarak oturdukları evi yakmakla tehdit ediyordu. Saat 16.00 civarında alkolün de etkisinde olan Baki S., aile fertlerinin evde olmamasını fırsat bilerek kiracı oldukları evini ateşe verdi. Komşuları tarafından evlerinin yandığı bilgisini alan diğer aile fertleri ise geldiklerinde evi dumanlar içinde buldu. Bina sakinleri, güvenlik amacıyla kısa süreli binadan tahliye edilirken yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı.
Öte yandan Baki S. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, ev ise oturulamaz hale geldi. Ayrıca Baki S.’nin daha önce de ailesiyle yaşadığı evi yaktığı iddia edildi.


Yurt Dünya 12.03.2023 19:19:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Pegasus Hava Yolları, Chelsea Futbol Kulübü'nün resmi hava yolu partneri oldu

2

Adana'da yaralı bulunan kerkenez tedaviye alındı

3

Mersin'de 16 yaşındaki Hiranur'un öldürülmesine ilişkin 3 sanık hakim karşısında

4

Osmaniye’de adalet öğrencileri klavye hızında yarıştı

5

Rönesans Holding'in "Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" yarışması sonuçlandı

6

Sahte alkol gözde geri dönülmez hasarlara yol açabiliyor

7

Peugeot 7. Mardin Bienali'nin ana sponsorluğunu üstlenecek

8

Beyin ve sinir cerrahları Gaziantep'teki toplantıda bir araya geldi

9

Konyaaltı ilçesinde spor kursları başladı

10

GÜNCELLEME - Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki kaçak yapıların yıkımına başlandı