Alman şef Jan Schumacher Türkiye’de

Alman şef Jan Schumacher Türkiye’de

Alman şef Jan Schumacher Türkiye’de

Bu sene 6’ncısı düzenlenecek Walter Strauss Koro Şefliği Masterclass’ı, 23 Ocak Pazar günü tarihi CSO Konser Salonu’nda başlıyor.
Türkiye’nin dört bir yanından müzik öğretmenleri, koro şefleri ve öğrenciler, 6. Walter Strauss Koro Şefliği Masterclass’ı için Ankara’da buluşuyor. Devlet Çoksesli Korosu’nun unutulmaz şefi Walter Strauss’a adanan masterclass, 2016 yılından itibaren her yıl Avrupa’nın önde gelen koro şeflerinden birini Ankara’da ağırlıyor. Bu sezona kadar Portekiz’den Paulo Lourenco, İtalya’dan Lorenzo Donati, Norveç’ten Ragnar Rasmussen ve İspanya’dan Josep Vila i Casanas gibi değerli koro şeflerinin bilgi ve tecrübelerini şef ve şef adaylarıyla buluşturan masterclass katılımcılara şeflik teknikleri üzerine odaklanma ortamı sağlarken, profesyonel bir koro ile çalışma imkanı da sunuyor.
Avrupa Korolar Federasyonu tarafından en tavsiye edilen 4 masterclass arasında yer alan Walter Strauss Koro Şefliği Masterclass’ı, bu sezon Alman şef Jan Schumacher yönetiminde 23-28 Ocak tarihleri arasında tarihi CSO Konser Salonu’nda gerçekleşiyor. Masterclass, 29 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’da tüm sanatseverlerin katılabileceği kapanış konseriyle sona erecek.


Güncel 21.01.2022 14:00:10 0
Anahtar Kelimeler: alman şef jan schumacher türkiye’de

İlginizi Çekebilir

1

Yıldız Holding'den Türkiye Gastronomi Liseleri Projesi'ne destek

2

Mersin'de çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen kişi otele yerleştirildi

3

4. Fotoğraf ve Videografi Zirvesi Antalya'da başladı

4

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doru, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Antalya'da suda yetiştirilen laleler iç piyasada yoğun talep görüyor

6

Akademisyen ve öğrenciler dondurucu soğukta buzla kaplı Çıldır Gölü'ne daldı

7

Hatay'da zeytinyağı tenekelerine gizlenmiş 100 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

8

Hatayspor, 3 futbolcu transfer etti

9

Octopus, Barcelona'da perakende sektörü için 4 yeni yapay zeka modülünü tanıttı

10

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi