Almanya’da Robert Koch Enstitüsü binasına saldırı

Almanya’da Robert Koch Enstitüsü binasına saldırı

Almanya’da Robert Koch Enstitüsü binasına saldırı

Almanya’nın salgın hastalıklardaki yetkili kurumu olan Robert Koch Enstitüsü’nün (RKI) başkent Berlin’deki merkezine saldırı yapıldı.

Almanya’nın salgın hastalıklardaki yetkili kurumu olan Robert Koch Enstitüsü’nün (RKI) başkent Berlin’de bulunan merkezine gece 02.40 saatlerinde yanıcı madde ile saldırı yapıldı. Saldırı sonucu ölen ya da yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Atılan yanıcı madde nedeni ile çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Eyalet Kriminal Polis Ofisi tarafından yapılan açıklamada, saldırganların birkaç kişi olduğu ve saldırganları arama çalışmalarının devam ettiği aktarıldı. Kriminal Polis Dairesi, saldırının kundaklama teşebbüsünden ayrı olarak siyasi bir saldırı olabileceği yönündeki bulgular nedeni ile soruşturmanın Federal Polise devredildiğini açıkladı.


Yurt Dünya 25.10.2020 18:39:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Kar yağışıyla beyaza bürünen Sertavul Yaylası dronla görüntülendi

2

Sanal kumar oyunları çocukları hedef alıyor

3

Altınbeşik Mağarası'nın yürüyüş yolu çelik kafesle korunacak

4

Narenciye ihracatı 2025'te Türkiye'ye 1 milyar 477 milyon 58 bin dolar kazandırdı

5

Gönüllüler, görme engelliler için kitapları "konuşturuyor"

6

GÜNCELLEME - Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

7

Manavgat'ta Doğu Türkistan konferansı düzenlendi

8

Antalya'da "Ölçülebilir mi güzellik? İdeadan günümüze estetik yargı" söyleşisi düzenlendi

9

Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

10

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı