Almanya’dan Nazımiye’ye sokak hayvanları için kulübe, mama ve ilaç desteği

Almanya’dan Nazımiye’ye sokak hayvanları için kulübe, mama ve ilaç desteği

Almanya’dan Nazımiye’ye sokak hayvanları için kulübe, mama ve ilaç desteği

Almanya ve Avrupa ülkelerinde faaliyet gösteren bir hayvan koruma derneği tarafından Tunceli’nin Nazımiye İlçe Belediyesine sokak hayvanları için kulübe, mama ve ilaç desteğinde bulunuldu.
Almanya ve Avrupa’nın farklı ülkelerinde faaliyet gösteren hayvan koruma derneği tarafından belediyeye gönderilen 19 kulübenin ilçenin muhtelif yerlerine kurulduğunu belirten Nazımiye Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek, "Yine dernek tarafından ilçemizdeki sokak hayvanları için gönüllülerle birlikte dağıtılmak üzere 600 kilogram mamanın yanı sıra tedavileri için de ilaç gönderildi. Kendilerine duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyorum. Duyarlı dostlarımızdan da özellikle kış mevsiminin son derece çetin geçtiği ilçemizdeki sokak hayvanları için mama desteği bekliyoruz” dedi.
Başkan Kırmızıççek, bir ay içinde ilçede bulunan sokak hayvanlarını kısırlaştırma çalışması başlatacaklarını da söyledi.


Güncel 5.01.2023 12:03:38 0

İlginizi Çekebilir

1

TEKNOFEST Genel Sekreteri Muhammet Saymaz Hatay'da öğrencilerle buluştu

2

Adana'da 2 çocuğunu öldüren baba intihar etti

3

Mersin'deki Rum Ortodoks Kilisesi'nde Noel ayini yapıldı

4

Hatay'da Ortodoks kiliselerinde Noel ayini düzenlendi

5

Isparta'da sis etkili oldu

6

Burdur'da yaralı halde bulunan vaşak, tedavi altına alındı

7

Porsuk Çayı'nda cesedi bulunan öğretmenin cenazesi Mersin'de defnedildi

8

Osmaniye'de özel spor tesisleri denetlendi

9

ŞOK Marketler pestisit kontrolü için laboratuvar kurdu

10

Türk Ticaret Bankası'nın Antalya şubesi hizmete açıldı