Alp Disiplini Kayak Yarışları nefes kesti

Alp Disiplini Kayak Yarışları nefes kesti

Alp Disiplini Kayak Yarışları nefes kesti

Türkiye Kayak Federasyonu’nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan “Alp Disiplini 1. Ayak Büyük Slalom Yarışları” Sivas’ta yapıldı.
Türkiye’nin çeşitli illerinden 110 sporcunun katılımı ile Türkiye’nin en ekonomik kayak merkezi olan Yıldız Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi’nde yapılan kayak yarışları renkli görüntülere sahne oldu.
Sporcular dereceye girebilmek için rakipleriyle kıyasıya mücadele etti. Yarışma sonunda derece giren sporculara madalya takdim edildi. Ödül törenine Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın, Buruciye A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Altun, Türkiye Kayak Federasyonu teknik kurul üyeleri ve çok sayıda sporcu ve antrenör katıldı. Yarışlar toplu hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi.



Spor 11.02.2022 22:02:00 0
Anahtar Kelimeler: Disiplini Kayak Yarışları nefes kesti

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı