Altay kalecisi Ozan, saldırgandan şikayetçi olmadı

Altay kalecisi Ozan, saldırgandan şikayetçi olmadı

Altay kalecisi Ozan, saldırgandan şikayetçi olmadı

Göztepe-Altay maçında saldırıya uğrayan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç, sahaya girerek kendisine korner direğiyle saldıran Göztepe taraftarı Mehmet Nihat Aydın’dan şikayetçi olmadı.
Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında oynanan Göztepe - Altay maçı saha içinde ve tribünde çıkan olaylar nedeniyle tatil edilmiş ve her iki takım da hükmen mağlup sayılmış, ayrıca iki takım da seyircisiz oynama cezalarına çarptırılmıştı. Olaylı derbide sahaya giren Göztepe taraftarı Mehmet Nihat Aydın tarafından korner direğiyle saldırıya uğrayan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç, Aydın’dan şikayetçi olmadı.
29 yaşındaki kalecinin öncelikli olarak münferit bir olayı İzmir’in köklü kulübü Göztepe’ye mal etmek istemediği ve bu çirkin olaylarla daha fazla gündeme gelmek istemediği için şikayetçi olmadığı öğrenildi. Öte yandan saldırı kamuyu ilgilendiren bir olay olduğu için yargı süreci devam ediyor.


Spor 21.12.2022 10:23:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

2

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

3

Tokat'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden askerin cenazesi Isparta'da defnedildi

4

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda

5

Antalya'da Plancia Magna heykeli açıldı

6

7. Uluslararası Mersin Maratonu'nun tanıtım toplantısı yapıldı

7

Adana'da "Reel Sektör Şirketleri İçin Kur Riski Yönetimi ve Korunma" paneli düzenlendi

8

Kozan ilçesinde minibüsle çarpışan elektrikli motosikletin sürücüsü yaralandı

9

Tarsus ilçesinde gıda ve temizlik ürünü satan işletmeler denetlendi

10

Hatay'da 33 uyuşturucu hap ele geçirilen otomobildeki 2 şüpheli gözaltına alındı