Altay taraftarına deplasman yasağı

Altay taraftarına deplasman yasağı

Altay taraftarına deplasman yasağı

Altay taraftarına bu kez de deplasman yasağı geldi. Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında oynanacak Denizlispor-Altay maçında misafir takım taraftarı alınmayacak.
Spor Toto 1. Lig’de geçtiğimiz hafta oynanan Göztepe-Altay müsabakasında yaşanan olayların yankısı devam ediyor. Taraftarların damga vurduğu derbide yaşananlardan dolayı Göztepe’ye 4 maç, Altay’a ise 6 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti. Ayrıca Göztepe’ye 112 bin TL, Altay’a ise 185 bin 500 TL para cezası almıştı. Alınan bu cezalara bir yenisi daha eklendi.
Ligin 17. haftasında Denizlispor ile Altay, Denizli Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Denizlispor yaptığı açıklamada, İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı kararla Altaylı taraftarların maça alınmayacağını duyurdu.


Spor 6.12.2022 11:49:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 4 zanlı gözaltına alındı

2

Akkuyu Nükleer AŞ Genel Müdürü Sergei Butckikh'den tatbikat değerlendirmesi:

3

DeFacto ve Karaca yılbaşı koleksiyonu için bir araya geldi

4

Burdur'da jandarma ve emniyete tahsis edilen 56 yeni araç törenle hizmete alındı

5

Burdur'da "Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

6

"Antalya 2050 Vizyonu Arama Konferansı" başladı

7

Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Kıymacı için veda töreni düzenlendi

8

Kış aylarında migren atakları hava değişimiyle şiddetleniyor

9

Hatay'da son kullanma tarihi geçmiş şekerleme, çikolata ve cips imha edildi

10

Adana'da evlilik kredisi alan gençlere evlilik öncesi ve bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi