Altındağ’da kütüphaneler 24 bin aktif üyeye yaklaştı

Altındağ’da kütüphaneler 24 bin aktif üyeye yaklaştı

Altındağ’da kütüphaneler 24 bin aktif üyeye yaklaştı

Altındağlı vatandaşlar mahalle kütüphanelerinin aktif üye sayısı 24 bine yaklaştı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, her yaştan kullanıcıya sahip kütüphaneleri Altındağ’daki her mahalleye açacaklarını aktardı.
Altındağ’da aktif üye sayısı 24 bine yaklaşan mahalle kütüphaneleri her yaştan Altındağlı vatandaşın ilgisini çekiyor. Bu kapsamda, Altındağlı kitapseverlere ulaşmak için her mahalleye kütüphane açılacak. Kütüphanelere gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını belirten Altındağ Belediye Başkanı Balcı "Kütüphanelerimizin aktif üye sayısı 24 bine yaklaştı. Bu gerçekten rekor denebilecek bir sayı. Kütüphanelerin bu kadar ilgi görmesi, herkesin koşup gelmesi, gençlerimizin ders kitaplarını alarak akın etmesi, çocuklarımızın kitap okumak için sabırsızlanması, ev hanımlarımızın kahvelerini de alarak kitap okumaya koşması gerçekten çok güzel. Altındağ bu kütüphaneler sayesinde, gelecekte çok daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Altındağ’a yeni kütüphaneler yolda
Her mahalleye bir kütüphane yapmak için çalışmalara devam ettiklerinin altını çizen Balcı, “Kütüphanelere sadece gençler değil, her yaştan hemşehrilerimiz büyük ilgi gösteriyor. Her yaştan kullanıcıyı bu masalarda, rafların arasında görmek çok güzel. Onların bu ilgisini görmek, bizi hem çok mutlu ediyor hem de yeni kütüphaneler yapmak için motive ediyor. Altındağlı hemşehrilerimiz için daha fazla kütüphane yapacağız” dedi.


Güncel 15.01.2022 10:19:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

2

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

3

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

4

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

5

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

6

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

7

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

8

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

9

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor

10

TİM Başkanı Gültepe, Antalya'da "Bölgesel İhracat Buluşmaları"nda konuştu: