Altındağlı hacı adayları buluştu

Altındağlı hacı adayları buluştu

Altındağlı hacı adayları buluştu

Altındağ’dan kutsal topraklara hac görevi için gidecek adaylar, Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen programda bir araya geldi.
Altındağ’dan kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları dualarla uğurlandı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen uğurlama etkinliğine, AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş da katıldı. Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi’nde düzenlenen programda, dualar edildi ve ilahiler okundu.

“Allah yolunuzu açık etsin”
Kutsal topraklara gidecek olan hac yolcularıyla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Balcı, “Duaların kabul olduğu kutsal topraklara gidiyorsunuz. Milli birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan bugünlerde ülkemiz için, milletimiz için dualarınızı eksik etmeyin. Allah yolunuzu açık etsin. Sağlıkla gidip dönün inşallah” dedi.
Masaları tek tek gezerek hacı adayları ile sohbet eden Başkan Asım Balcı, yolculuk öncesi bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.


Yurt Dünya 24.05.2023 13:34:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de 631 çiftçiye ayçiçeği tohumu dağıtıldı

2

Narkotik köpeği Jardi, ocak ayının en başarılısı seçildi

3

Güzel Sanatlar Lisesi’nde 12 Mart’a anlamlı anma programı

4

İdrar kaçırma ve pelvik organ sarkmasına robotik cerrahi çözümü

5

Kepez Belediyesi personellerine işitme sağlığı eğitimi verildi

6

Visa "Finansal Hizmetler" araştırmasının sonuçlarını paylaştı

7

Burdur'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı düzenlendi

8

Adana Ticaret Odası Başkanı Bayram, şalgamın AB'den coğrafi işaret tescili almasını değerlendirdi:

9

Isparta'da Down sendromlu Elif atletizmde çifte başarı elde etti

10

Yeditepe Üniversitesinden "Made in EU" değerlendirmesi