Altınordu Belediyesi’nden ’Şirin Pazar’a ücretsiz servis

Altınordu Belediyesi’nden ’Şirin Pazar’a ücretsiz servis

Altınordu Belediyesi’nden ’Şirin Pazar’a ücretsiz servis

Altınordu Belediyesi, ilçenin en büyük ve en modern pazarı olan Şirin Pazar’a ulaşım için ücretsiz servisler düzenliyor.
Altınordu Belediyesi, bir süre önce hizmete açılan ’Şirin Pazar’da alışveriş yapmak isteyen vatandaşlara ücretsiz servis aracı tahsisi yaptı. Her gün belediye hizmet binası önünden ücretsiz olarak kaldırılan servis araçları, insanların pazar alanına hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlıyor.
Altınordu Belediyesi ve Şoförler Odası işbirliği ile hayata geçirilen projenin mahalle sakinlerine büyük kolaylık sağlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Aşkın Tören, aynı zamanda müşteriyle esnafı da buluşturduklarını söyledi. Başkan Tören, “Belediyemiz tarafından kısa süre önce tamamlanarak hizmete açtığımız Şirin Pazar hem ürün çeşitliliği hem de fiziki yapısıyla Altınordu’nun yeni cazibe merkezlerinden birisi haline geldi. Yeni açılan semt pazarımızın hem bilinirliğini artırmak hem esnafımızın bu hizmetlerle kazancına katkı da bulunmak, hem de vatandaşımızın taze ve uygunluk maliyetine göre alışverişine katkı sağlamak amacıyla vatandaşlarımıza ücretsiz ulaşım imkanı da sağladık” dedi.
Esnaf ve vatandaşlar ise hizmetten memnun olduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.


Güncel 22.01.2021 18:54:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Orman Bölge Müdürü Etli, Osmaniye'de iftar programına katıldı

2

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

3

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

4

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

5

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

6

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

7

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

8

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

9

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

10

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı