Altınyıldız Classics, erkeklerin stilini vurgulayacak gömlekler sunuyor

Altınyıldız Classics, erkeklerin stilini vurgulayacak gömlekler sunuyor

Altınyıldız Classics, erkeklerin stilini vurgulayacak gömlekler sunuyor

ISTANBUL (AA) - Altinyildiz Classics'in marka yüzü Burak Özçivit'in üzerinde tasidigi yeni sezon gömlekler, sicak yaz günlerinde erkeklerin stilini vurgulayacak modeller sunuyor.

Altinyildiz Classics'ten yapilan açiklamaya göre, Burak Özçivit'in seçimlerinden ilham alan Altinyildiz Classics'in birçok modelin yani sira mavi ile baslayan ve saridan turuncuya kadar uzanan renk paleti ile yeni sezon gömlekleri, gardirobun zamansiz ve kullanisli parçalari arasinda yerini alacak.

Yazin olmazsa olmazi Altinyildiz Classics yüzde 100 keten gömlekler, incecik kumaslari ve serinlik hissi sayesinde sicak günlerden çok daha keyif almaya olanak verirken, sikliga bohem bir dokunus yapiyor. Gofre kumasin kirismayan esnek dokusu ise yaz aylarinda rahatligi zirveye tasirken, sicak günlerde konfordan ödün vermeden sik görünmeyi sagliyor.

Daima kendilerini dinamik hissetmek isteyen erkekler, özellikle yaz aylarinda gömlegin önünü açik tutarak içerisine "basic tshirt" giymeyi tercih ediyor. Her dönemin favorisi çizgili gömlekler ise gömlegi ön plana çikarmak için "en dogru seçim" oluyor.

Altinyildiz Classics floral desenli gömlekler, sicak yaz günlerini, dogayla içi içe olmanin önemini hatirlatirken, marin temali gömlekler, denizci ruhuna bürünmek isteyen erkekler için sunuluyor.

Her gün ütü yapmayi gerektirmeyen Altinyildiz Classics’in Non-Iron gömlek modelleri ise rahatligi vazgeçilmez kiliyor. Non-Iron gömlek modelleri, regular veya slim fit kesimde birçok alternatif sunuyor. Üstelik ekstra bir bakima da gerek kalmiyor.





Politika 3.06.2020 16:42:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklandığı Kepez'de CHP'li Altekin başkan vekili seçildi

2

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

3

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

4

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

5

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

6

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

7

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

8

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

9

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

10

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı