Altyapısı tamamlanan yollarda bakım onarım çalışması

Altyapısı tamamlanan yollarda bakım onarım çalışması

OSMANİYE Belediyesi, altyapısı tamamlanan yollarda, bakım ve onarım çalışması başlattı. Bozulan yollar, parke taş kaplama ve sıcak asfalt serimi ile iyileştirilerek yeniden hizmete sunuluyor. 
Osmaniye Belediyesi tarafından projelendirilerek hayata geçirilen Merkez İçme Suyu ve Kanalizasyon Şebeke Hattı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle bir süreliğine durdurulan çalışmalara şehrin birçok noktasında yeniden başlanıldı. Ekipler, kentin önümüzdeki 50 yılına hizmet verecek olan alt yapı yenileme çalışmaları hummalı bir şekilde sürdürüyor. 
Çalışmalar sırasında bozulan yollar ise yine ekipler tarafından onarılarak kısa sürede hizmete açılıyor. Bu kapsamda, Fakıuşağı Mahallesinde devam eden içme suyu ve kanalizasyon alt yapı inşaatı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda ise üst yapı çalışmalarına geçildi. Ekipler, bozulan yollarda parke taş kaplama ve sıcak asfalt serimi ile iyileştirmeler yaparak yeniden vatandaşın hizmetine sunuyor. Alt yapısı tamamlanan tüm yolların ise sıcak asfalt ve parke taşı ile kaplanacağı belirtildi.



Osmaniye 2.10.2023 17:32:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Katı Atık Birliği Başkanlığı’na Gizlice Seçildi

2

Sakızgediği Otoban Bağlantı Yolu Tamamlandı

3

Osmaniye'de 5 kişi tutuklandı

4

Yılanın Isırdığı Kadın Yaşamını Yitirdi

5

Osmaniye'de Bahar Temizliği

6

Yılda 1 Ton Bal Üretiyor

7

Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi

8

Dr.Korkmaz Tabipler Odasının Yeni Başkanı Oldu

9

Osmaniye'de uçurtma şenliği

10

Adıyaman'daki şehitler göz yaşlarıyla memleketlerine uğurlandı