Amasra’da kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Amasra’da kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Amasra’da kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Bartın’ın 6 bin 600 nüfuslu tarihi ve turistik ilçesi Amasra Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğrarken ilçe girişinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.
Batı Karadeniz’in önemli turizm noktalarından biri olan Bartın’ın Amasra ilçesi bayram tatilinde ziyaretçi akınına uğradı. Tarihi yapıları ve doğal güzellikleriyle ilgi gören 6 bin 600 nüfusa sahip ilçede konaklama tesisleri tamamen doldu. İlçenin nüfusu günü birlikçi ziyaretçilerle birlikte 10 katı artarak 60 binin üstüne çıktı.
Amasra Kalesi ve Kemere Köprüsü gibi tarihi mekanlarla birlikte hediyelik eşyaların satışa sunulduğu Çekiciler Çarşısı da yoğunluğun en üst noktaya çıktığı alanlar arasında yer aldı.
Yaşanan yoğunluk nedeniyle ilçe merkezi girişinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. İlçe merkezinde yer alan otoparklarda araç park edecek alan kalmayınca sürücüler alternatif otopark alanlarına yönlendirildi.
İlçe genelinde emniyet tedbirleri artırılırken Amasra’daki yoğunluğun bayram tatilinin son günü akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.


Güncel 22.04.2023 15:27:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "4. Astronomi Gecesi" düzenlendi

2

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

4

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

5

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

6

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

7

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

8

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

9

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

10

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı