Anadolu Üniversitesi “Müzik ve Halk Dansları Gösterisi” ile Sinop’ta sahne aldı

Anadolu Üniversitesi “Müzik ve Halk Dansları Gösterisi” ile Sinop’ta sahne aldı

Anadolu Üniversitesi “Müzik ve Halk Dansları Gösterisi” ile Sinop’ta sahne aldı

Sinop Valiliği ve Sinop Üniversitesi tarafından düzenlenen “Müzik ve Halk Dansları Gösterisi”nde Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi Müzik ve Halk Dansları topluluğu sahne aldı.
Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi Anadolu Müzik Grubu; Taner Lekesizgöz şefliğinde koro ve solo olarak seslendirdikleri eserlerle dinleyenlere keyifli anlar yaşattı. Halk Dansları Topluluğu ise “Eskişehir Yöresel Oyunları”, “Kıskanç” ve “Seymen” dans gösterileri ile izleyicilerden tam not aldı.
Program sonunda Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, sergiledikleri performanslardan dolayı Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi Topluluğu’na teşekkür ederek Merkez Müdürü Doç. Dr. Hasan İslatince ve Şef Taner Lekesizgöz’e hediye takdim etti.


Güncel 28.11.2022 16:08:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" başladı

2

Adana'da trafik denetimi yapıldı

3

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

4

Osmaniye Asri Mezarlık’ta Korkunç İnfaz: 2 Ölü

5

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

6

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

7

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

8

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

9

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

10

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı