Anadolu Üniversitesi podcast yayınları DipNot serisi ile başladı

Anadolu Üniversitesi podcast yayınları DipNot serisi ile başladı

Anadolu Üniversitesi podcast yayınları DipNot serisi ile başladı

Anadolu Üniversitesi “podcast” yayınları, öğretim elemanları tarafından hazırlanan özgün içeriklerden oluşan “DipNot” serisiyle yayın hayatına başladı.
Günden güne popülerliğini ve kullanım alanını arttıran podcast yayınları, Anadolu Üniversitesinin bilginin toplumsallaşması ve yaşam boyu öğrenme vizyonunun izdüşümü olarak herkesin erişimine açık olacak.

Anadolu Üniversitesinin özgün konu başlıklarında ürettiği içeriklere dileyen herkes ulaşabilecek
Türkiye’de öncü bir kurum olarak pek çok başarılı projeye imza atan Anadolu Üniversitesi artık podcast yayınlarıyla da geniş kitlelere ulaşacak. Gelişen ve değişen iletişim teknolojilerinin yanı sıra dinleyicilerin ihtiyaç ve isteklerinin de gözetildiği podcast yayınları ile Anadolu Üniversitesinin güçlü teknik alt yapısı ve başarılı ekiplerinin de desteğiyle akademik birikim ve kalitesini; bilgi sahibi olmak ve entelektüel birikimlerine katkı sağlamak isteyen milyonlarca öğrenciye aktaracak. Günümüzde giderek popüler bir yayıncılık mecrasına dönüşen podcast yayıncılığına dâhil olarak Anadolu Üniversitesi, her bir öğretim elemanının insanlık adına yapmış olduğu başarılı çalışmaları farklı konulara ilgi duyan herkesle paylaşacak. Düzenli aralıklarla yayımlanacak olan, çeşitli ve özgün konu başlıklarında üretilen içeriklere dileyen herkes ulaşabilecek.

“DipNot” serisi yayında
Her yayında farklı bir konu başlığında alanında uzman öğretim elemanlarının yer aldığı podcast programları Spotify, YouTube ve çok yakında Google Podcasts ile Apple Podcasts’te dinleyicilere ulaşacak.
“Çocukluk Çağı Dil ve Konuşma Bozuklukları”, “Fitoterapi”, “Sosyal Medyada Kişiliğini Korumak”, “Karacahisar Kalesi Kazısı” konu başlıklı bölümleri yayımlanan DipNot Serisine Anadolu Üniversitesi resmî internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından erişilebiliyor.


Güncel 2.04.2022 11:55:19 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi