Anaokulu ve ilkokul öğrencilerinde ilk gün heyecanı

Anaokulu ve ilkokul öğrencilerinde ilk gün heyecanı

Anaokulu ve ilkokul öğrencilerinde ilk gün heyecanı

Anaokulu ve ilkokul 1’nci sınıf öğrencileri, uyum haftası kapsamında yüz yüze eğitime başlayacakları ilk gün velilerinin ellerinden tutarak okula geldi. Çocukların ve velilerin ilk gün heyecanı yüzlerinden okundu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvimle birlikte anaokulu ve ilkokul 1’nci sınıf öğrencileri uyum haftası kapsamında bugün yüz yüze eğitime başladı. Yapılan duyurunun ardından yurdun birçok noktasında öğrenciler veliler ile birlikte okulları doldurmaya başladı. Sabah saatlerinde İstanbul’un birçok noktasındaki okullara gelen öğrencilerin heyecanı dikkat çekti.
Ailesiyle ilk gün koşarak okula gelen Nisanur Demiray, heyecanını dile getirerek, “ Teneffüs başlayınca dışarı çıkacağım, çok mutluyum ve heyecanlıyım. Evde canım sıkılıyor” dedi.
Çocuğunu okula getiren Hatice Karataş ise, “ Çocuğum okula başlıyor çok heyecanlıyız. İlk günün tadını yaşayacağız. Ana sınıfına gidecek” dedi. Kızı Sariye Deniz ise, “ Heyecanlıyım oyun oynayacağız okulda. Arkadaşlarım da olacak. Korona virüse de dikkat edeceğim” diye konuştu.
Küçük kızını okula getiren Bayram Kara ise, “ Geçen yıl korona nedeniyle gönderemedik bu yıl 1’nci sınıfa başlıyor” şeklinde konuştu. Oğlu Mete Sevinç’i okula getiren Canan Sevinç ise, “ Okula başlıyor çocuğum. Birinci sınıf bu yıl. Çocuklarımız için inşallah iyi bir sene olur. Virüsten dolayı çok tedirginiz ama hayırlısı olur inşallah” diye konuştu. Mete Sevinç ise, “ Okulda olmak çok güzel çok heyecanlıyım” dedi.


Güncel 1.09.2021 10:26:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

2

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

3

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

4

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

5

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

6

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

7

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

8

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

9

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu: