Anında merkeze görüntü aktaran yaka kamerası uygulamasına başlanıldı

Anında merkeze görüntü aktaran yaka kamerası uygulamasına başlanıldı

Anında merkeze görüntü aktaran yaka kamerası uygulamasına başlanıldı

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, vatandaş ile jandarma arasındaki yaşanabilecek olumsuz diyalogları ortadan kaldırmak ve güvenirliği arttırmak amacıyla 4.5G teknolojisine sahip anında merkeze görüntü aktaran Yaka Kamerası uygulamasına geçildi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, mülki, adli ve diğer görevleri yerine getirirken, şeffaflığı sağlayarak vatandaş memnuniyetini arttırmak, kolluk görevleri esnasında karşılaşılan suç unsurlarına ait görüntüleri gerektiğinde delil olarak adli makamlara göndermek için yeni uygulamaya başladı. Vatandaş ile jandarma arasındaki yaşanabilecek olumsuz diyalogları ortadan kaldırmak, iddia ve şikayetleri engelleyerek güvenirliği arttırmak, hesap verilebilirliği kolaylaştırmak amacıyla yüksek çözünürlükte görüntü aynı zamanda ses kaydı yapabilen yaka kameraları bu sesli görüntüyü anında 4.5G teknolojisi üzerinden merkeze aktarma özelliğine sahip olmasıyla birlikte en yeni teknoloji yaka kameraları kullanılmaya başlanıldı.

Jandarma trafik ve asayiş timleri, vatandaşların huzur ve güven içinde karayollarında emniyetli, konforlu bir şekilde seyahatlerini temin etmek amacıyla en yeni teknolojik cihazlarla insan merkezli çağdaş yönetim anlayışıyla hizmet vermeye devam ediyor.


Güncel 8.06.2021 11:07:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Tam Ölçekli Radyasyon Acil Durum Tatbikatı" yapıldı

2

Mersin'de çalıştığı iş yerine "yağma" süsü veren personel ve 2 şüpheliye gözaltı

3

Akseki'nin 5 Yıllık Yerel Kalkınma Stratejisi IPARD LEADER programından onay aldı

4

Antalya Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Antalya Sağlıkspor birinci oldu

5

Mersin'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

6

Sudan'a çadır ulaştıracak ikinci yardım gemisi Mersin'den yola çıktı

7

Isparta'da 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

8

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

9

Tokat'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden askerin cenazesi Isparta'da defnedildi

10

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda