Anneler seminere, çocuklar atölyeye

Anneler seminere, çocuklar atölyeye

Anneler seminere, çocuklar atölyeye

Osmangazi Belediyesi’nin en önemli sosyal projelerinden biri olan Bilgi Evleri bünyesinde faaliyet gösteren Koza Çocuk Akademi’de düzenlenen ‘Anneler Seminere, Çocuklar Atölyeye’ etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Hüdavendigar Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleşen ‘Anneler Seminere, Çocuklar Atölyeye’ etkinliğinin ilk gününde velilere ‘Çocuklara Mahremiyet Eğitimi Nasıl Kazandırılır?’ konusunda bilgiler verildi. Programın diğer günlerinde ise alanında uzman eğitmenler, ‘X,Y,Z Kuşağı Nedir’ ve ‘Pandemi Sonrası Değişen Çocukluk: Anneler Anlatıyor’ temalarına değindi. Bunun yanı sıra anneleri seminerde olan çocuklar; oyun, el becerileri, masal ve ritim atölyelerinde doyasıya vakit geçirdi.
Program sayesinde annelerin sosyalleşme, öğrenme ve paylaşma imkanı bulduğunu söyleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tüm öğrenci ve anneleri, dönem boyunca sosyal hayatın gelişimine katkı sağlayarak kültürel faaliyet alanları oluşturan Bilgi Evleri ile Koza Çocuk Akademi’nin programlarına katılmaya davet etti.


Güncel 18.11.2022 13:21:57 0
Anahtar Kelimeler: anneler seminere çocuklar atölyeye

İlginizi Çekebilir

1

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

2

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

3

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

4

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

5

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

6

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı

7

Kahramanmaraş'ta şehit 20 askerin ismi fidanlarda yaşayacak

8

Mersin Valisi Toros, 11 aylık asayiş verilerini değerlendirdi:

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde alışveriş merkezleri denetlendi

10

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaşlarla buluştu