Anneleri babalarını öldürdü, 5 kız çocuğu yetim kaldı

Anneleri babalarını öldürdü, 5 kız çocuğu yetim kaldı

Anneleri babalarını öldürdü, 5 kız çocuğu yetim kaldı

Muğla’da iki ay önce yabancı uyruklu bir kadın, kocasını boğazından bıçaklayarak öldürdükten sonra tutuklanınca, ortada kalan ikisi ikiz 5 kız çocuğuna büyükbabaları sahip çıktı. Çocuklara bakamaz hale gelen büyükbaba yardım bekliyor.
Suriye uyruklu Samir Muhammed (56), iki ay önce Muğla’da tartıştığı eşi Reyem Eslemen Muhammed tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Samir Muhammed toprağa verilirken, gözaltına alınan Reyem Eslemen Muhammed tutuklandı. Babanın mezara annenin cezaevine girmesinden sonra çiftin, en küçüğü 9 aylık ikizler ile en büyüğü 5 yaşında 5 kız çocuğu büyükbabaları tarafından Hatay’ın Reyhanlı ilçesine getirildi.
Özkurtuluş Mahallesi’nde bir gecekonduda yaşayan Halid Muhammed, yetim kalan 5 kız torununa bakacak imkanı olmadığını söyledi. Savaştan ve bombardımandan kaçtıklarını anlatan Muhammed, "Suriye’deki evimiz yıkıldı ben ve çocuklarım Türkiye’ye göç ettik. 9 yıldır Türkiye’deyiz oğlum Muğla’ya çalışmaya gitti. 5 kız çocuğu var. Aralarında çıkan tartışma yüzünden eşi oğlumu öldürdü. Çocuklara ben bakıyorum ama imkanım yok. Türkiye Cumhuriyeti’nden ve hayırseverlerden yardım bekliyorum. En önemlisi bu küçük torunum henüz 3 yaşında kanser tedavisi olması gerekiyor ve benim maddi imkanım yok" diye konuştu.


Güncel 5.11.2021 23:29:15 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi