Anneye en acı sözlerle veda

Anneye en acı sözlerle veda

Anneye en acı sözlerle veda

Eskişehir’de öldürülen anne baba ve 4 yaşındaki çocuk yan yana toprağa verildi. Ölenlerden Emel Tokkal’ın ilk eşinden olan kızı Beyzanur Kayaalp’in annesinin tabutunun başında annesine söylediği, ‘Annecim sen çok iyi bir anneydin. Sakın üzülme tamam mı? Ben güçlü olurum’ sözleriyle veda etti.
Eskişehir’de iki gün önce evlerinde ölü bulunan anne Emel Tokkal, baba İlkay Tokkal ve 4 yaşındaki Doruk Tokkal evde yapılan incelemelerin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirilmişti. Cenazeler burada yapılan otopsi işleminin ardından ailelerine teslim edildi. Ardından cenazeler Reşadiye Camiine getirildi. Burada ölenlerden Emel Tokkal’ın ilk eşinden olan kızı Beyzanur Kayaalp, tabuta sarıldı. Yakınları tarafından teselli verilen genç kız annesine sarıldığı tabuttan şu sözlerle veda etti: “Annecim sen çok iyi bir anneydin. Sakın üzülme tamam mı? Ben güçlü olurum’ sözlerle veda etti.”
Aile, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta yan yana sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
Cenaze törenine ailenin yakınları katıldı.


Yurt Dünya 18.02.2021 16:19:31 0
Anahtar Kelimeler: anneye en acı sözlerle veda

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da yükümlülerin istihdamına yönelik toplantı yapıldı

2

TFI TAB Gıda Yatırımları sürdürülebilirlik için sektör paydaşlarını buluşturdu

3

Mersin'de Akdeniz Belediyesi 6 yaşa kadar ücretsiz gelişim taraması hizmeti veriyor

4

Akdeniz Üniversitesi'nden Bakım Hizmetlerinde Dijital ve Yeşil Dönüşüm Projesi

5

Ford Trucks Senegal pazarına girdi

6

Antalya'da bir iş yerinin kurşunlanmasıyla ilgili 3 şüpheli tutuklandı

7

Osmaniye'de 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

8

Tabipler Odası Başkanı Korkmaz: Tükenen aile sağlığı çalışanları hakları için ayakta

9

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 105 şüpheliyi yakalandı

10

TEB ile EBRD'den yeşil dönüşüm için 100 milyon avroluk anlaşma