Antakya Belediyesi güreş takımının başarısı

Antakya Belediyesi güreş takımının başarısı

Antakya Belediyesi güreş takımının başarısı

Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı, Yayladağı’nda düzenlenen Aba Güreşleri Türkiye Şampiyonası ve Kahramanmaraş’ta düzenlenen Şalvar Güreşi Türkiye Şampiyonası’ndan derecelerle döndü.
Antakya Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Yayladağı’nda düzenlenen Aba Güreşleri Türkiye Şampiyonası’nda Antakya Belediyesi GSK sporcularından Mustafa Güven 30 kiloda birinci, Miri Güven 30 kiloda dördüncü, Cuma Hanelçi 35 kiloda üçüncü, Hammut Hanelçi 55 kiloda dördüncü, Ali Kuyucu 70 kiloda üçüncü olurken Kahramanmaraş’ta düzenlenen Şalvar Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda Bekir Kuyucu 35 kiloda birinci ve Abdurrahman Tekgöz 75 kiloda birinci oldu.
Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımının antrenörü Ali Arıkoğlu ve sporcuları tebrik eden Başkan İzzettin Yılmaz, “Antakya’da güreşi seven ve bu spora yetenekli zengin bir potansiyelimiz var. Sporcularımızın başarıları ve ata sporumuz güreşin Antakya’da öneminin devam etmesi bizleri mutlu ediyor. Sporcularımızı, sporcularımızın ailelerini, hocalarını ve bu başarıda emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum” dedi.


Spor 15.08.2022 14:16:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Toyota GAZOO Racing, Monte Carlo Rallisi'ne galibiyetle başladı

2

Isparta Davraz Kayak Merkezi tatilcilerle şenlendi

3

Tosyalı Holding Cezayir'deki tesisiyle dünya DRI üretim rekorunu kırdı

4

İş kazasında engelli kalınca ahşaptan oyuncak yapma hobisini mesleğe dönüştürdü

5

Antalya'nın Demre ilçesinde hortumun zarar verdiği alanlar havadan görüntülendi

6

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Güneş, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Amanos Dağları'nın eteklerindeki yıpranan Türk bayrağı değiştirildi

8

QNB Türkiye'den 500 milyon dolar tutarında eurobond ihracı

9

Üstün yetenekli çocuklara ilişkin yanlış inanışlar potansiyellerine engel olabilir

10

Hatay'da gazeteci yetiştiren akademisyenler AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı