Antalya Büyükşehir Belediyesi ATABEM yaz kursları başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ATABEM yaz kursları başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ATABEM yaz kursları başladı

ANTALYA - Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) tarafından düzenlenen yaz kursları başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ATABEM bünyesindeki 19 merkezde verilen kurslara ilkokul ve ortaokul seviyesindeki 6 bin 521 öğrenci katılıyor.

Öğrenciler kurslarda kodlama, hızlı okuma, matematik, fen bilimleri, İngilizce, müzik, dans, drama ve zeka oyunları gibi branşlarda ücretsiz eğitim alıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen öğrencilerden Özgür Toprak, kursta oldukça keyifli vakit geçirdiğini belirterek, "Teknolojiye ve bilgisayar kullanmaya çok merakım vardı. Burada robotik kodlama eğitimi alıyoruz, oyunlar oynuyoruz. Oynadığımız oyunların nasıl yapıldığını eğlenceli bir şekilde öğreniyoruz. Bu yaz benim için çok güzel geçecek." ifadelerini kullandı.

Gitar kursuna katılan 14 yaşındaki Reyna Tanış ise eğitmenler eşliğindeki kurslarda eğlenerek öğrendiklerini kaydetti.



Yurt Dünya 11.07.2023 16:32:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta minibüsün devrilmesi sonucu 11 kişi yaralandı

2

Castrol Ford Team Türkiye İsveç Rallisi'ni tamamladı

3

Antalya'da bir aile sağlığı merkezi ve 112 istasyonu açıldı, bir merkezin temeli atıldı

4

Kazak Sinema Günleri Antalya'da başladı

5

Alanya'da bir kişinin öldüğü silahlı saldırıyla ilgili 3 zanlı tutuklandı

6

T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır, Burdur'da gençlerle buluştu

7

Kahramanmaraş'ta etkili olan yağışların ardından binlerce dönüm tarım arazisi su altında kaldı

8

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

9

Toyota Gazoo Racing WRT İsveç Rallisi'nde ilk 4 sırayı aldı

10

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sona erdi