Antalya Devlet Opera ve Balesi "Şekeronya" oyununu sahneleyecek

Antalya Devlet Opera ve Balesi

Antalya Devlet Opera ve Balesi "Şekeronya" oyununu sahneleyecek

ANTALYA - Antalya Devlet Opera ve Balesi (DOB), "Şekeronya" çocuk oyununu, 28 Şubat ve 14 Mart'ta bu sezon son kez minik sanatseverlerle buluşturacak.

Antalya DOB'dan yapılan açıklamaya göre, Zeynep Ergüven'in yazdığı ve müzikleri Murat Cem Orhan'a ait eser, Fatih Şanal tarafından sahneye konuluyor.

Eserin dekor tasarımı Ömer Gündüz, kostüm tasarımı Zekiye Şimşek, ışık tasarımı Mustafa Eski ve koreografisi Melda Özkan imzası taşıyor.

Oyunda, ülkesinden kaçan Şekeronya'nın haylaz çocuğu Fırıldak'ın eve dönüş hikayesi anlatılıyor.

Eserin 28 Şubat'taki temsilinde "Fırıldak"ı Serap Demirhan, "Zeytin"i Pınar Tekol, "Tombiş"i Engin Yaman, "Karabaş"ı Baha İşler, "Kırmızı Başlıklı Kız"ı Heyecan Yakan, "Kurt"u Erdi Can Aybaş, "Soprano Horoz"u Ceren Aytekin ve "Büyücü" rolünü Müge Günaydın canlandıracak.

Antalya DOB bale sanatçılarının danslarıyla eşlik edeceği eser, 28 Şubat ve 14 Mart'ta saat 11.00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Eserin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra "www.biletinial.com" adresinden de temin edilebilecek.



Eğitim 26.02.2024 12:59:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da devrilen otobüsteki 8 kişi yaralandı

2

Alanya'da iki grup arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı

3

Hatay'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

4

Adana'da ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu kız çocuğu aranıyor

5

Hatay'da hırdavat dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu

6

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

7

Futbol: Trendyol Süper Lig

8

Futbol: Trendyol Süper Lig

9

Isparta'da motosikletliler bağrağa saygı sürüşü yaptı

10

Hatayspor-Ümraniyespor maçının ardından