Antalya İl Sağlık Müdürü Başıbüyük, Finike Devlet Hastanesini ziyaret etti

Antalya İl Sağlık Müdürü Başıbüyük, Finike Devlet Hastanesini ziyaret etti

Antalya İl Sağlık Müdürü Başıbüyük, Finike Devlet Hastanesini ziyaret etti

ANTALYA - Antalya İl Sağlık Müdürü İsmail Başıbüyük, Finike Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Yücel Kurt ve hastane yönetiminin katılımıyla toplantı düzenleyen Başıbüyük, hastanede verilen sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı, personelin taleplerini dinledi.

Başıbüyük, Finike ve çevre illere de hizmet veren hastanenin bölge için son derece önemli olduğunu belirterek, 160 yatak kapasiteli Finike Devlet Hastanesinin sağlık alanında ulaşılan son teknolojik donanıma sahip olduğunu vurguladı.

Vatandaşa en kaliteli hizmeti sunmayı hedeflediklerini ifade eden Başıbüyük, sağlık hizmetinin önemini vurguladı.

Başıbüyük, hastanenin çeşitli ünitelerini gezerek, incelemelerde bulundu, tedavi olan hasta ve yakınlarıyla sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.



Bölgeden 15.04.2022 11:58:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişinin cansız bedenine ulaşıldı

2

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

3

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

4

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

5

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

6

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

7

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

8

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

9

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

10

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı