Antalya İl Sağlık Müdürü Özkan, engelli çocuk ile ailesini ziyaret etti

Antalya İl Sağlık Müdürü Özkan, engelli çocuk ile ailesini ziyaret etti

Antalya İl Sağlık Müdürü Özkan, engelli çocuk ile ailesini ziyaret etti

ANTALYA - Antalya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Behzat Özkan, Atatürk Devlet Hastanesine bağlı Evde Sağlık Hizmetleri biriminden hizmet alan engelli çocuk ile ailesini ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Evde Sağlık Hizmetleri ekibi, doğuştan ileri derecede engelli 12 yaşındaki çocuğa hem tıbbi destek sundu, hem de moral ve motivasyon desteği verdi.

Çocuğun beslenme düzeni, hijyen ve genel bakım süreçleriyle ilgili aileye rehberlik eden ekip, çocuğun sağlık durumunu da yerinde değerlendirdi.

Özkan da Kamu Hastaneleri Hizmetleri, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Recep Yıldırım ve Evde Sağlık Hizmetleri ekibi ile aileyi ziyaret etti.

Evde sağlık hizmetlerinin hastalar için önemli olduğunu ifade eden Özkan, "Evde sağlık hizmeti, hastalarımıza sadece tedavi sunmakla kalmaz, onların kendilerini değerli hissetmelerini, yalnız olmadıklarını bilmelerini sağlar. Bu ziyaretler, sağlık hizmetlerinin şefkatle buluştuğu noktadır. Özellikle özel gereksinimli bireylerimizin yaşam kalitesini yükseltmek ve ailelerinin yükünü hafifletmek bizim en temel görevimizdir." ifadelerini kullandı.




Yurt Dünya 22.04.2025 18:25:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de kontrolden çıkan minibüs devrildi: 1 yaralı

2

Bakan Kurum, Hatay'da, 455 bininci afet konutu teslimi öncesi incelemelerde bulundu

3

Antalya'da su kanalına düşen ineği itfaiye kurtardı

4

Emekli emniyet müdürü ve oğlu çavdar sapıyla sanatsal eserler ortaya koyuyor

5

Adana'da denizde kafes balıkçılığında ilk hasat ihracat için yapıldı

6

Düden Şelalesi dört mevsim ziyaretçi ağırlıyor

7

Hatay'da temel kazısında Geç Antik Çağ'a ait mozaik bulundu

8

Hareketsiz yaşam nöropsikiyatrik hastalık riskini artırıyor

9

Adana'da 25 yıl 6 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

10

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" başladı