Antalya karayollarında havadan ve karadan trafik denetimi

Antalya karayollarında havadan ve karadan trafik denetimi

Antalya karayollarında havadan ve karadan trafik denetimi

Antalya’da havadan yapılan trafik denetiminde 87 sürücüye ceza uygulandı. Aynı zamanda alkol denetiminde 122 sürücüye, radar ile hız denetiminde ise 510 sürücüye idari para cezası uygulandı.
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, kentte trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, sürücülerde "algılanan yakalanma riski duygusunun" sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesi, otoyollarda ve şehirlerarası karayollarında trafik ihlallerin önlenmesine yönelik Antalya Karayolları üzerinde 2 Kasım-9 Kasım tarihleri arasında denetim yapıldı.
Denetimler hem helikopter-drone kullanılarak havadan, hem de emniyet kemeri, radar, alkol, ışık ve hatalı sollamayı kapsayan özel uygulamalarla karadan sürdürüldü. Havadan yapılan trafik denetimlerinde toplam 87 sürücüye ceza kesildi. Alkol denetiminde incelenen bin 714 araçtan 122’sinin sürücüsüne, radar ile hız denetiminde ise 510 sürücüye idari para cezası uygulandı.


Yurt Dünya 11.11.2020 12:03:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

3

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

4

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

5

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

6

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

7

Bölgesel Amatör Lig

8

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

9

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

10

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu