Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'da sokağa çıkma kısıtlamasına uyuldu

Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur

Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'da sokağa çıkma kısıtlamasına uyuldu

ANTALYA (AA) - Antalya, Mugla, Isparta ve Burdur'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsaminda yeniden uygulanan sokaga çikma kisitlamasina uyuldugu gözlendi.

Içisleri Bakanliginin Kovid-19 ile mücadele amaciyla valiliklere gönderdigi genelge kapsaminda Türkiye genelinde uygulanan sokaga çikma kisitlamasi saat 20.00 itibariyla basladi.

Antalya'da, basta alisveris merkezleri olmak üzere magaza, restoran, kuaför ve diger isletmeler kisitlama saatinin yaklasmasiyla is yerlerinin önündeki masa ve sandalye gibi esyalarini içeriye alarak kepenkleri indirdi. Kisitlamanin baslamasiyla normalde yogunluk görülen Cumhuriyet Meydani ile Isiklar ve Güllük caddelerinde sessizlik hakim oldu. Polis ekipleri ise kent merkezinde önlem aldi. Vatandaslari kisitlama hakkinda bilgilendiren ekipler, kapatilmasi gereken is yerlerinde, sokak ve caddelerde denetime basladi.

- Mugla

Mugla'da normal zamanlarda vatandaslarin yogunluk olusturdugu Mentese'de, Cumhuriyet Caddesi basta olmak üzere önemli meydan ve alanlarin bos oldugu görüldü. Mentese Cumhuriyet Meydani'nda polis ekipleri uygulama yaparak kisitlamanin baslamasi ile caddede bulunan araçlarin sürücülerini uyardi.

Yogunlugun yasandigi önemli turizm merkezlerinden Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Akyaka gibi merkezlerde de sokaga çikma kisitlamasi nedeniyle sessizlik hakim oldu.

Kent genelinde önlem alan polis ve jandarma ekipleri ise vatandaslari kisitlama hakkinda bilgilendirdi. Ekipler, kapatilmasi gereken is yerlerinde, sokak ve caddelerde denetimlerini sürdürdü.

- Isparta

Isparta'da da Kovid-19 ile mücadele kapsaminda sokaga çikma kisitlamasi nedeniyle caddeler ve meydanlar bos kaldi. Kentin en islek Alti Mart, Mimar Sinan ve Cumhuriyet caddelerinde sessizlik hakim oldu. Marketler, alisveris merkezleri ve berberler kapandi. Polis ekipleri, sokaktaki vatandaslara kimlik sordu, kisitlama hakkinda bilgilendirmeler yapti.

- Burdur

Burdur'da da vatandaslarin sokaga çikma kisitlamasina uydugu gözlendi. Kentin islek noktalarindan Cumhuriyet Meydani, Gazi ve Atatürk caddeleri bos kaldi. Kisitlama kapsaminda polis ekipleri devriyelerini siklastirdi.



Yurt Dünya 28.11.2020 20:59:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Başkan Taşdelen istifa etti

2

Bahçe Belediye Başkanı Kadıoğlu her yerde

3

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Gazi Jandarma Üsteğmen Selahattin Erdem’i Evinde Ziyaret Etti

4

Kadirli’de Traktör Devrildi 4 Kişi Yaralandı

5

Tüdkiyeb Genel Başkanı Nihat Çelik, Bingöl’de Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Birlik Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

6

Yalçın’dan Güral'a Plaket

7

Bahçe’de Deaşlı şahıs yakalandı

8

Osmaniye’de Özel Heyecanı

9

Müteahhitler Birliği’nden Etkinlik

10

Huzurevinde Nikah Töreni