Antalya, Muratpaşa’yla Sultanlar Ligi’nde

Antalya, Muratpaşa’yla Sultanlar Ligi’nde

Antalya, Muratpaşa’yla Sultanlar Ligi’nde

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya’nın artık ‘Sultanlar Ligi’ şehri olduğunun müjdesini verdi. Başkan Uysal, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Sigorta Shop’la yapılan işbirliğiyle Muratpaşa Belediyespor’un gelecek sezon kadın voleybolunun süper liginde mücadele edeceğini belirtti.
Muratpaşa Belediyespor; Eczacıbaşı Dynavit, V.Bank, Fenerbahçe Opet gibi kadın voleybolunun dünyadaki en iyi takımlarının mücadele ettiği Misli.com Sultanlar Ligi’nde yer alacak.
Müjdeyi Başkan Uysal, sosyal medya hesaplarından “Artık bir Sultanlar Ligi şehriyiz” diyerek duyurdu. Başkan Uysal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Muratpaşa Belediyespor Sigorta Shop, kadın voleybolunun süper ligi Sultanlar Ligi’nde Antalya’mızı temsil edecek. Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübümüz ve Sigorta Shop arasında yapılan işbirliği sonucu Muratpaşa Belediyespor Sigorta Shop Kadın Voleybol Takımı, 2023-2024 sezonunda ülkemize büyük sevinçler, gururlar yaşatan kadın voleybolunun önemli bir parçası olarak hedefli, iddialı, nitelikli bir mücadele ortaya koyacaktır. Muratpaşa’mıza, Antalya’mıza hayırlı olsun.”


Spor 12.04.2023 15:47:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Deniz Feneri Derneği Akdeniz Temsilciliği Antalya'da iftar programı düzenledi

2

Antalya'nın fethinin yıl dönümünde MSB Mehteran Birliği Konser verdi

3

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Adana'da partisinin iftar programına katıldı

4

Hatay'da iki kamyonun çarpıştığı kazada 1 kişi öldü

5

Antalya'da atık lastiklerden yapılacak inovatif ürünlerin AR-GE projesi tanıtıldı

6

Konyaaltı'da sporseverler yoga derslerinde buluştu

7

Albaraka Türk, EBRD'nin Dış Ticareti Destekleme Programı'na katıldı

8

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Yıldırım, Kaymakam Güneş'i ziyaret etti

9

Şipal, MÜSİAD İl Temsilcisi Olarak Atandı

10

Adana'da Seyhan Yeşilay Danışmanlık Merkezi açıldı