Antalya OSB, fabrikalara siperlik ve maske dağıttı

Antalya OSB, fabrikalara siperlik ve maske dağıttı

Antalya OSB, fabrikalara siperlik ve maske dağıttı

ANTALYA (AA) - Antalya Organize Sanayi Bölgesinde (OSB), yeni tip koronovirüs (Kovid-19) salginiyla mücadele kapsaminda fabrikalara yüz koruyucu siperlik ile yikanabilir maske dagitimina basladi.

Antalya OSB Baskani Ali Bahar, yaptigi yazili açiklamada, bölgede pozitif vakaya rastlanmamasi için yönetim kurulu basta olmak üzere tüm sanayicilerin büyük bir gayret gösterdigini belirtti.

Marttan bu yana hem salgin hem de salginin yol açtigi ekonomik sorunlarla mücadele ettiklerini vurgulayan Bahar, sunlari ifade etti:

"Aldigimiz önlemler ve hassasiyetimiz, koronavirüsün Antalya OSB'ye ulasmasini engelledi. Su ana kadar resmi olarak açiklanmis pozitif bir vakamiz yok. Olmamasi için de büyük gayret gösteriyoruz. Çalisanlarimizdan da özellikle kendilerini ve sevdiklerini düsünerek hareket etmelerini, önlemlere harfiyen uymalarini bir kez daha rica ediyoruz. Çalisanlarimiza dezenfektan, maske, siperlik gibi kisisel koruyucu ekipman saglanmadigi takdirde istenen sonuçlarin elde edilemeyeceginden hareketle, sanayicimize tedarik konusunda da gerekli destegi vermeye devam ediyoruz."

Yaklasik 15 bin kisinin çalistigi OSB'de hergün 15 bin tek kullanimlik maske ihtiyaci ve ayni miktarda maske atigi olusacagina dikkati çeken Bahar, tek kullanimlik maskeleri azaltmak istediklerini kaydetti.

Bunun hem sanayicimizin girdi maliyetini arttirdigini hem de gereksiz bir israf ve atik olusturdugunu anlatan Bahar, "Ilk etapta dagittigimiz 150 bin cerrahi maskeye ek olarak 25 bin 3 katmanli, yikanabilir kumas maske ve yüz koruyucu siperlik tedarik ederek sanayicimize bedelsiz bir sekilde dagitmaya basladik. Çalisanlarimizin ve sanayicilerimizin dikkat ve hassasiyeti, koronavirüsün Antalya OSB'ye ugramasini engellemeye devam edecektir." degerlendirmesinde bulundu.



Politika 8.06.2020 12:47:01 0

İlginizi Çekebilir

1

DEM Parti, Mersin'de miting düzenledi

2

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Hatay'da İl Değerlendirme Toplatısı'nda konuştu:

3

Karamanlı Belediye Başkanı Selimoğlu, mermer artıklarının döküldüğü alanı inceledi

4

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığına Özkut Özdemir getirildi

5

CHP Genel Başkanı Özel, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar'ı ziyaret etti

6

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'da konuştu:

7

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Hatay'da konuştu:

8

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Hatay'da ziyaretlerde bulundu

9

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Kahramanmaraş'ta partililerle bir araya geldi:

10

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Hatay Samandağ'da konuştu: