Antalya sahillerinde sıcak hava yoğunluğu sürüyor

Antalya sahillerinde sıcak hava yoğunluğu sürüyor

Antalya sahillerinde sıcak hava yoğunluğu sürüyor

ANTALYA - Antalya'da sıcak hava ve nemden bunalanlar, sahillerde yoğunluk oluşturdu.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünün verilerine göre, kent merkezinde bugün en yüksek sıcaklık 37 derece, nem oranı ise yüzde 58 olarak kaydedildi.

Sıcaktan bunalan kent sakinleri ile turistler, Konyaaltı ve Lara sahillerinde denize girip serinlemeye çalıştı.

Turizm kentinde, yerli ve yabancı turist yoğunluğu devam ederken otel yönetimleri ise misafirlerini çeşitli etkinliklerle serinletmenin yollarını arıyor.

Kundu Turizm Merkezi'nde bulunan Limak Lara Otel yönetimi, sıcaktan bunalan tatilcilerini havuza attıkları buzlarla serinletmeye çalıştı.

Havuzda ve çevresinde toplanan kalabalıkla birlikte renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte, tatilciler serinleme imkanı buldu.

Çeşitli gösteriler ve köpük partisinin de yer aldığı etkinlikte misafirlere, havuz çevresinde oluşturulan alanlarda buzlu meyve ve içecek servisi yapıldı.



Yurt Dünya 6.09.2024 17:12:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da evinde uyuşturucu bulunan zanlı tutuklandı

2

Adana'da 21 bin litre kaçak alkol ele geçirildi

3

Osmaniyeli atletlerde çifte şampiyonluk başarısı

4

Osmaniye’de sağanak sonrası tarım arazilerinde hasar tespiti sürüyor

5

Adana Valisi Yavuz, trafiğe kapatılan Feke-Saimbeyli kara yolunda incelemede bulundu

6

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Adana İl Kongresi'nde konuştu:

7

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

8

Antalya'da iki otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

9

Antalya'daki Uçansu Şelalesi'nin debisi yağışlardan dolayı arttı

10

Adana'da heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan yolda çalışmalar sürüyor