Antalya'da 1300 öğrenci Türkiye haritası koreografisi oluşturdu

Antalya

Antalya'da 1300 öğrenci Türkiye haritası koreografisi oluşturdu

ANTALYA - Antalya'nın Serik ilçesinde 1300 öğrenci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Türkiye haritası koreografisi oluşturdu.

Tekeli Ahmet Can Özpınar Ortaokulu'nda düzenlenen programda, öğrenciler kırmızı-beyaz kıyafetleriyle öğretmenlerinin gözetiminde koreografi yaptı.

Okul bahçesinde 1300 öğrencinin katılımıyla Türkiye haritası koreografisi oluşturulması dronla görüntülendi. Öğrenciler marşlar söyleyip kutlama coşkusu yaşadı.

Okul Müdürü Özay Ala, anlamlı koreografinin sadece öğrencileri değil, yürekleri bir araya getirdiğini ifade etti.

Cumhuriyet'in temellerini oluşturan milli egemenlik ve birlik ruhunu yaşatmak istediklerini belirten Ala, "Bugün bir kez daha gördük ki bu ülkenin geleceği emin ellerdedir." dedi.



Yurt Dünya 23.04.2025 17:05:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

2

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

3

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

4

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

5

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

6

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

7

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı

8

Adana'da yükümlülerin istihdamına yönelik toplantı yapıldı

9

TFI TAB Gıda Yatırımları sürdürülebilirlik için sektör paydaşlarını buluşturdu

10

Mersin'de Akdeniz Belediyesi 6 yaşa kadar ücretsiz gelişim taraması hizmeti veriyor