Antalya'da 90 metre yüksekliğe sahip dönme dolaplı lunapark hizmete açılıyor

Antalya

Antalya'da 90 metre yüksekliğe sahip dönme dolaplı lunapark hizmete açılıyor

ANTALYA (AA) - Antalya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgini nedeniyle 4 aydir kapali olan, 400 ton agirliginda, 90 metre yüksekliginde bir dönme dolabin bulundugu lunapark yeniden hizmete açiliyor.

Konyaalti ilçesindeki Aktur Lunapark'in Isletme Müdürü Veli Kilinçaslan, yaptigi yazili açiklamada, insanlarin güvenli bir sekilde eglenebilmesi için her türlü hazirligi yaptiklarini, pazartesi gününden itibaren kapilarini açacaklarini ifade etti.

Giriste misafirlerin ateslerinin ölçülecegini, maskesiz kimsenin içeriye alinmayacagini belirten Kilinçaslan, bilet satis noktalarinin, eglence ünitelerine binis ve inislerin sosyal mesafe kuralina göre dizayn edildigini bildirdi.

Tüm ünitelerin her binisten sonra dezenfekte edilecegine dikkati çeken Kilinçaslan, "Güvenli ve saglikli eglence için her türlü önlemleri aldik." ifadesini kullandi.

Kilinçaslan, sunlari kaydetti:

"Hafta içi saat 17.00'den, hafta sonlari ise saat 15.00'ten itibaren eglenceye kaldigimiz yerden devam edecegiz. Heyecan, eglence ve adrenalini seven herkesi pazartesi gününden itibaren parkimizda saglikli bir sekilde eglenmeye davet ediyoruz."



Yurt Dünya 4.07.2020 23:08:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da kalorifer kazanının patlaması sonucu çıkan yangın söndürüldü

2

Feke'de takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı

3

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

4

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

5

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

6

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

7

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

8

SunExpress'te üst düzey atama

9

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

10

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu