Antalya'da AMATEM hastalarının eserleri sergide buluştu

Antalya

Antalya'da AMATEM hastalarının eserleri sergide buluştu

ANTALYA - Antalya Şehir Hastanesi Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi'nde (AMATEM) tedavi gören hastaların yaptıkları çizimler, slogan çalışmaları ve bağımlılıkla mücadele temalı görseller, sergilendi.

AMATEM Sorumlu Hekimi Dr. Mustafa Nogay Coşkun, yaptığı açıklamada, "Uyuşturucu ile Mücadelede Hep Birlikteyiz" temasıyla hastanenin girişinde sergi açıldığını belirtti.

Sergide, AMATEM'de tedavi gören hastaların çizimlerinin, slogan çalışmalarının ve bağımlılıkla mücadele temalı görsellerin yer aldığını aktaran Coşkun, "Bağımlılıkla mücadele sadece tedavi kurumlarının değil, toplumun tüm kesimlerinin katkısını gerektiren bir süreçtir. Bu sergi ile hem toplumsal duyarlılığı artırmak hem de bağımlılıkla mücadele eden bireylerin damgalanmadan desteklenmesi gerektiğini anlatmak istedik." ifadelerini kullandı.




Yurt Dünya 24.07.2025 12:52:20 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

2

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

3

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı

4

Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı

5

Antalya'da bayram öncesi şehit mezarlarının bakım ve onarımı yapılıyor

6

Antalya'da "Kadın Muhtarlarla Eşitlikçi Uygulamalar" paneli düzenlendi

7

Budget'tan bayram tatili için güvenli araç kiralama önerileri

8

Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nın Antalya ayağı başladı

9

Kahramanmaraş'ta yaralı bulunan karaca yavrusu tedavi altına alındı

10

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlı tutuklandı