Antalya'da balkondan düşerek ölen doktor için tören düzenlendi

Antalya

Antalya'da balkondan düşerek ölen doktor için tören düzenlendi

ANTALYA - Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde balkondan düşerek hayatını kaybeden doktor için görev yaptığı hastanede tören düzenlendi.

Yoğun bakım uzmanı Hamdi Oğrağ'ın (45) cenazesi, görev yaptığı Kepez Devlet Hastanesi'nin önüne getirildi. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Behzat Özkan, Oğrağ'ın gerek asistanlığı gerekse uzmanlık görevi süresince hastalarından, birlikte çalıştığı arkadaşlarından ve amirlerinden övgü alan biri olduğunu belirtti.

Doktorluğun herkese nasip olmayacak bir meslek olduğunu belirten Özkan, "Hekim olmak zordur. Hekimin verdiği sınavı diğer meslek birimleri vermiyor. Bizler çok sınavlardan geçerek buralara geliyoruz. Kendi ailemizi, çocuklarımızı düşünmeden, hep yanımızdakilerin hayatlarını, sağlıklarını düşünen insanın adıdır hekim." diye konuştu.

Törene, aynı hastanede kardiyolog olarak görev yapan eşi Gülsüm Oğrağ, meslektaşları, aile yakınları ile Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ramazan Gürkan da katıldı.

Cenaze, ailesinin ve meslektaşlarının gözyaşları arasında memleketi Muğla'ya götürüldü.

Dün icapçı olduğu belirtilen Hamdi Oğrağ, gece gelen telefona bakmak için çıktığı 4. kattaki evinin balkonundan düşmüş, kaldırıldığı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.



Yurt Dünya 9.04.2025 17:34:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de asansör boşluğuna düşen yaşlı kadın öldü

2

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

3

GÜNCELLEME - Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

4

Mersin'de yolcu otobüslerindeki 300 kilogram sucuk ve 2 koli çiğköfteye el konuldu

5

Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

6

Hatay'da evden para ve ziynet eşyası çalan şüpheli tutuklandı

7

Adana'da otomobilin dere yatağına devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı

8

Antalya'da sahilde erkek cesedi bulundu

9

Mersin'de üniversiteler arasında akademik işbirlikleri ele alındı

10

Cookshop Markalar Topluluğu'nda üst düzey atama