Antalya'da bir kadın engelli eşine fedakarca bakıyor

Antalya

Antalya'da bir kadın engelli eşine fedakarca bakıyor

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Serik ilçesinde engelli eşi ve çocuğuyla yaşayan kadın, yardım eli bekliyor.

Serik ilçesi Merkez Mahallesi Yazır Caddesi'nde yaşayan 35 yaşındaki Gökhan Uludağ, yaklaşık bir yıl önce kalp krizi geçirdi. Sonrasında felç geçirince engelli hale gelen Uludağ'ın bakımıyla 25 yaşındaki eşi Raziye ilgileniyor.

Komşularının yardımıyla yaşamlarını sürdüren bir çocuk annesi Raziye Uludağ, yaptığı açıklamada, eşinin ayakta duramadığını, bütün ihtiyaçlarını kendisinin karşıladığını söyledi.

Eşine baktığı için çalışamadığını, maddi olarak bir gelirlerinin olmadığını aktaran Uludağ, "Eşimin haberi olmadan üzerine açılan sahte iş yeri nedeniyle zor günler geçiriyoruz. Kimseden nakit para yardımı istemiyorum. Bakkal borcumuz var. Eşimin üzerine açılan şirket kapanırsa en azından engelli ve hasta bakım parası alırım. O da bizim geçinmemize yeter." ifadesini kullandı.




Yurt Dünya 26.03.2021 11:24:21 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi