Antalya'da bir kadın engelli eşine fedakarca bakıyor

Antalya

Antalya'da bir kadın engelli eşine fedakarca bakıyor

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Serik ilçesinde engelli eşi ve çocuğuyla yaşayan kadın, yardım eli bekliyor.

Serik ilçesi Merkez Mahallesi Yazır Caddesi'nde yaşayan 35 yaşındaki Gökhan Uludağ, yaklaşık bir yıl önce kalp krizi geçirdi. Sonrasında felç geçirince engelli hale gelen Uludağ'ın bakımıyla 25 yaşındaki eşi Raziye ilgileniyor.

Komşularının yardımıyla yaşamlarını sürdüren bir çocuk annesi Raziye Uludağ, yaptığı açıklamada, eşinin ayakta duramadığını, bütün ihtiyaçlarını kendisinin karşıladığını söyledi.

Eşine baktığı için çalışamadığını, maddi olarak bir gelirlerinin olmadığını aktaran Uludağ, "Eşimin haberi olmadan üzerine açılan sahte iş yeri nedeniyle zor günler geçiriyoruz. Kimseden nakit para yardımı istemiyorum. Bakkal borcumuz var. Eşimin üzerine açılan şirket kapanırsa en azından engelli ve hasta bakım parası alırım. O da bizim geçinmemize yeter." ifadesini kullandı.




Yurt Dünya 26.03.2021 11:24:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi