Antalya'da çocuklar kamyonla getirilen karla eğlendi

Antalya

Antalya'da çocuklar kamyonla getirilen karla eğlendi

ANTALYA - Antalya'nın Kumluca ilçesinde çocuklar yüksek kesimlerden kamyonlarla getirilen karda gönüllerince eğlendi.

Kumluca ilçesinin yüksek kesimlerinde dün etkili olan kar yağışıyla Altınyaka ve Kuzca mahalleleri beyaza büründü.

İlçe merkezine kar yağmadığı için Kumluca Belediyesi ekiplerince kamyonlara yüklenen kar, Cumhuriyet Meydanı'na döküldü.

Meydana dökülen karların üstüne çıkan çocuklar, aileleri ve arkadaşlarıyla kardan adam yaptı, kar topu oynayarak eğlenceli vakit geçirdi.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin yüksek kesimlerindeki mahallelere kar yağdığını ancak merkezdeki birçok vatandaşın henüz kar görmediğini söyledi.

Bu nedenle çocuklar ve aileleri için keyifli bir etkinlik planladıklarını belirten Köleoğlu, "İlçe merkezindeki çocuklarımızın da kara dokunması, kar topu oynaması için kamyonla kar getirdik. Çocuklarımızın mutluluğunu görünce bizde mutlu olduk. Aileler çocuklarının mutluluğuna sevindiler. Güzel görüntüler ortaya çıktı." dedi.

Kar sürpriziyle karşılaşan çocuklar da keyifli vakit geçirdiklerini dile getirerek belediye ekiplerine teşekkür etti.



Yurt Dünya 31.01.2024 20:50:50 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi