Antalya'da dalgıçlar deniz dibi temizliği yaptı

Antalya

Antalya'da dalgıçlar deniz dibi temizliği yaptı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde dalgıç ekipleri, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında deniz dibi temizliği gerçekleştirdi.

İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (SAK) Timi, Manavgat Belediyesi, Side Gönüllüler Derneği ve Side Gönüllüler Platformunca Side Limanı'nda etkinlik düzenlendi.

SAK ekipleri ile dalgıçlar, Side Limanı'ndan denize dalarak su altında temizlik yaptı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmada dalgıçlar içinde araç lastiği, demir kapı, balıkçı malzemeleri, cam ve plastiklerin de bulunduğu bir römork dolusu atık topladı.

Side Gönüllüler Derneği Başkanı Mustafa Başak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde farkındalık oluşturmak için limanda temizlik yapıldığını söyledi.



Bölgeden 5.06.2021 18:33:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de, 83 suç kaydı bulunan hırsız dolapta saklanırken yakalandı

2

Mersin'de kar ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi

3

Mersin'de uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen zanlı tutuklandı

4

AKSAV'da hedef "beyaz şapkalı hackerlar" yetiştirmek

5

Alanya'da hayatını kaybeden gazeteci Fazıl Tunç toprağa verildi

6

Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

7

Antalya-Konya kara yolunda bayram yoğunluğu

8

Hatayspor-Amed Sportif Faaliyetler maçının ardından

9

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

10

Antalya'da bir kişi evinde ölü bulundu