Antalya'da drone ile denetlenen trafikte ihlal yapan 69 sürücüye para cezası

Antalya

Antalya'da drone ile denetlenen trafikte ihlal yapan 69 sürücüye para cezası

ANTALYA (AA) - Antalya'da trafikte drone ile yapilan denetimler sonucunda 69 sürücüye para cezasi uygulandi.

Il Emniyet Müdürlügünden yapilan açiklamada, drone ile havadan yapilan denetimlerde, sag seritte veya bankette uygunsuz yerlerde bekleme, uygunsuz serit kullanimi, tehlikeli serit degistirme, makas atma, hatali sollama, yakin takip, zorunlu haller disinda duraklama yapmak, park etmek gibi ihlallere bakildigi belirtildi.

Son 5 gün içinde muhtelif saatlerde drone ile yapilan trafik denetimlerinde, toplam 69 sürücüye çesitli ihlallerden dolayi idari para cezasi uygulandigi açiklandi.

Denetim faaliyetlerinin her zaman ve her yerde etkin gerçeklestirilerek, sürücülerde algilanan "yakalanma riski" duygusunun sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesinin ve trafik düzeni ile güvenliginin saglanmasinin amaçlandigi kaydedildi.



Yurt Dünya 29.09.2020 18:20:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

2

Koçfinans 30 yaşında

3

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

4

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

5

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu

6

Anamur ilçesinde 33 dairelik adliye lojmanı yapılacak

7

Antalya'da "Sürdürülebilirlik Akademisi" çalışmaları başladı

8

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

9

Adana'da Seyhan Şehit Yavuz Öztürk Halk Eğitim Merkezi tanıtıldı

10

Prometeon 2025 Dakar şampiyonu Macik ile işbirliğini yeniledi