Antalya'da evine zorla girilen kişi yaşananları anlattı

Antalya

Antalya'da evine zorla girilen kişi yaşananları anlattı

ANTALYA (AA) - Antalya'da ikamet eden 77 yaşındaki Salim Şahin, evine zorla giren tanımadığı kişi tarafından kırılan radyosunun üzüntüsünü yaşıyor.

Şahin, yaşadığı üzüntüyü, yakınlarının desteğiyle atlatmaya çalışıyor.

Yaşananları gazetecilere anlatan Şahin, şüphelinin evinin bahçesine girerek elini öptüğünü söyledi.

Bu sırada şüphelinin elindeki telefonu aldığını aktaran Şahin, "Telefonumu ver' dedim. Ama dinlemedi. O sırada tesadüf eseri polisler yoldan geçiyordu. Yardım istedim. Bu sırada telefonu bırakarak evime girdi. Kapıyı kilitledi. Kendi evinde gibi televizyonu açıp izledi. Evimde iki saat kaldı. En sevdiğim radyomu da kırmış. Onu yıllardır yaylama götürüp dinliyordum. Bazı eşyalara da zarar vermiş. Kanepeyi bile yeni almıştık. Onu kırmış. " ifadesini kullandı.

Mehmetçik Mahallesi Kahraman Caddesi'nde, dün, eşi Meliha Ş. ile evinin bahçesinde bulunan Salim Ş'nin yanına gelip cep telefonunu almak isteyen kişi, yaşlı adamın direnmesine rağmen ikamete girmişti. Evin camlarını kırıp hasar veren şüpheli olay yerine gelen özel harekat ekiplerince gözaltına alınmıştı.



Bölgeden 11.06.2021 17:21:28 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

2

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

3

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

5

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

6

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

7

Koçfinans 30 yaşında

8

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

9

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

10

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu