Antalya'da iki kişiyi zorla alıkoyup darbeden 5 zanlı tutuklandı

Antalya

Antalya'da iki kişiyi zorla alıkoyup darbeden 5 zanlı tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya'nin Manavgat ilçesinde akaryakit istasyonunda darbettikleri 2 kisiden birini kaçirdiklari iddia edilen 5 zanli, tutuklandi.

Hatipler Mahallesi'ndeki bir akaryakit istasyonunda aralarinda husumet bulunan iki grup arasinda tartisma çakti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine E.E. ve E.Y, diger gruptaki F.B, L.K, M.V, O.F. ve S.E. tarafindan darbedildi.

Süpheliler daha sonra cep telefonunu gasbettikleri E.E'yi araçlarinin bagajina sokup darbetmeye devam etti. Bir süre sonra E.E, kendi imkanlariyla bagajdan kurtularak kaçti.

Süpheliler ardindan E.Y'yi kendi aracina zorla bindirerek akaryakit istasyonundan ayrildi. Zanlilar bir süre darbettikleri E.Y'yi araciyla sehir merkezine birakti.

Ihbar üzerine Ilçe Jandarma Komutanligi ekiplerinin gözaltina aldigi 5 zanli, islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Zanlilar, çikarildiklari nöbetçi sulh ceza hakimligince "kisiyi hürriyetinden yoksun kilma,"yagma", "kasten yaralama" ve "silahla tehdit" suçlamasiyla tutuklandi.

Öte yandan, yasananlarin bir kismi akaryakit istasyonunun güvenlik kameralarinca kaydedildi. Görüntülerde, süphelilerin darbettikleri kisilerden birini zorla otomobilin bagajina sokmasi ve digerini kaçirmalari yer aliyor.



Yurt Dünya 4.06.2020 17:10:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da 100 sikke ve 5 obje ele geçirildi

2

Mersin'de ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü

3

İskenderun'da "1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı" kutlandı

4

Antalya'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlandı

5

Bozyazı'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlandı

6

Adana'da otomobilinde silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü

7

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı İskurt, Çukurova Havalimanı'nı inceledi

8

TCG Karataş Gemisi, İskenderun'da ziyarete açıldı

9

Isparta'da boğanın boynuzlayıp ezdiği sahibi öldü

10

Mersin'de devrilen kamyonetteki 5 kişi yaralandı